Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Не дека ќе ги тепаат, турците многу добро играат на домашен терен.. А иначе ви реков,само ЧЕЛЗИ нема никакви проблеми,каде да одат победуваат.(y)
Знам бе се шалев,инаку ова у врска со челзи,сигурно се шалиш,така?

Член од
22 септември 2011
Мислења
106
Поени од реакции
50
Da go Dadese Pemalot vo 2min
2 ro Tri stativi Bezveza dosuden penal za vas
3to UltrASLAN fenomenalen kako doma da igravme ne na Old Trafold Se gledame vo Turcija :)))
Do togas se nadevam plasman na dvete ekipi

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Победа си е победа, честита нека е
За сопкаст вие што сте на телеком, ве јебе провајдерот, јас еве на работа супер си изгледав.
Хммм, досега не ми правел проблем никогаш...

Инаку за пеналите, само Сколс, со залет надвор од 16 и да ја опука по средина под пречка.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Вечниот Рајан Гигс

Годините се само бројка за фудбалерот на Манчестер Јунајтед, Рајан Гигс. Со полни 38 години, Велшанецот официјално стави потпис на новиот едногодишен договор со својот клуб од детството. Ветеранот ќе му биде на располагање на Сер Алекс Фергусон и за следната 2012/2013 сезона. Новиот договор значи дека Гигс следната година ќе ја игра својата 22 сезона во дресот на „црвените ѓаволи“. Тој дебитираше за Јунајтед во март 1991 година, кога неговиот сегашен соиграч Фил Џоунс сè уште не бил роден, а Велбек, Клеверли и близнаците Рафаел и Фабио биле само бебиња.

„Рајан е фантастичен фудбалер“, изјави Фергусон за својот омилен играч. „Тој на некој начин е олицетворение на сите мои претходни тимови овде во Јунајтед. Постојано се пронаоѓа себеси, се адаптираше на промените на играта во текот на сите овие години и успеа да ја задржи желбата за трофеи. На секој тренинг и на секој натпревар, тој е пример за останатите. Младите фудбалери во соблекувалната имаат огромна шанса да учат од играч, кој ќе ги урне речиси сите рекорди во фудбалот и кои тешко дека некој ќе ги повтори“, заврши менаџерот на Манчестер Јунајтед.

Рајан Гигс сезонава одигра 22 натпревари, што го носи до вкупна бројка од 898 настапи за Манчестер Јунајтед. Реално, Велшанецот не може да одговори на задачите како пред пет-шест години, но во изјавата на Фергусон може да се прочита што, всушност, значи овој играч за клубот. Во првиот тим на Манчестер Јунајтед се наоѓаат и тинејџерите како Вил Кин, Езекиел Фрајерс, Ричи де Лает, кои растеле гледајќи ги мајсториите на Гигс во Премиерлигата. Затоа неговото присуство во соблекувалната е прирачник како треба да се однесува еден вистински фудбалер. Гигс сам по себе е мотивација за секој фудбалер, бидејќи 12-те титули во Премиерлигата, двете во Лигата на шампионите и останатите бројни трофеи го прават вистинска легенда на светскиот фудбал.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Luis Nani had the most shots on target (3), played the most key passes (5) and had the most successful dribbles (4) last night.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Luis Nani had the most shots on target (3), played the most key passes (5) and had the most successful dribbles (4) last night.
And the most recovered balls (5) (y)
Хммм, досега не ми правел проблем никогаш...

Инаку за пеналите, само Сколс, со залет надвор од 16 и да ја опука по средина под пречка.
Ne,ne kaj site,kaj nekoi samo, probajte ruter restartirajte pa pak sopcast uklucete.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
И јас салам не изгледав, а не сум на т-хоме, баш вчера најдоја да ме јебат од близу.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Нани може да си оди уште сега, а и јанг ако продолжи да не игра. Дрва дрвосани.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
^^mans брат, дали ти си свесен што збориш и дали уопште гледаш што се дешава по терен, или пак играч ако промаши пенал е дрво дрвосано, стварно не ми е јасно што сакате повеќе од Нани....!?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.066
Quick you Citeh fans, tune into ITV1+1, you're winning!! OOoooops too late!!
Ајде утре аскерот да падне.
Напишале овие од Galata :" Welcome to HELL ", а самите незнаат дека Ѓаволот го создал пеколот!
Стално кога се иде во Турција се покажува физичка сила од турските фанови ...
На Ферги на прозор му лепеа Welcome to hell парола, на која што одговори смеејки се ...

Трето, почнаа да искачаат фрагменти на нет од книгата на Руни, 10 години во Премиер Лигата. Има многу интересни работи кои ние како фанови не ги знаеме. На пример, ви текнува кога ја освоивме титулата во 2006/07 ама натпреварот од кога ја освоивме, против Вест Хем на ОТ го изгубивме, сосема небитна утакмица? Фергусон им се дерел во соблекувалната и тогаш иако титулата веќе била освоена бидејќи тоа било целосен непочит кон дресот што го носат и духот на клубот.
Ова испадна во јавност истата година, мислам дека Рајан Гигс го збореше ова во изјава дадена за MUTV ... Ако ја имам дома некаде, ке ја постирам ...

Oва го пишав по натпреварот со Виган ...
- Млитавиот пристап кон пеналите, мора малце Ферги да дигне куќа у ваздух, 2 пенала не претвараме во гол и е недопустливо за тим како Јунајтед
И пак истото ...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Фергусон: Искрено, немам појма зошто Нани го шутираше пеналот. Очигледно, тој истрча во шеснаесетикот и ја грабна топката. Пеналот мораше да го шутира Ван Перси. Тоа е моја грешка. Морав да го решам тој проблем пред натпреварот.

Стварно го има ова изјавено? Како бе така сам си зел топка и си шутирал? :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Стално кога се иде во Турција се покажува физичка сила од турските фанови ...
На Ферги на прозор му лепеа Welcome to hell парола, на која што одговори смеејки се ...

Ова испадна во јавност истата година, мислам дека Рајан Гигс го збореше ова во изјава дадена за MUTV ... Ако ја имам дома некаде, ке ја постирам ...

Oва го пишав по натпреварот со Виган ...

И пак истото ...
Фергусон вика дека тој бил крив за пеналите, не одредил кој да изведува пенали утакмицата, како по обичај тој ја презема вината за новинариве да не го напаѓаат тимот, ама реално, мислам дека Гигс/Сколс треба да ги шутираат пеналите, иако овие двајца имаат по 2 пенала шутнато во цела кариера.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.066
Tреба некој како Денис Ирвин или Ерик Кантона, за пеналите ...

Kajgana Shop

На врв Bottom