Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Прво полуврем тапа изигравмо,второ се поправивмо пред се у офанзива,и си ѓи плеснавмо рутински,мислим дека дугот е исплатен.:).И сега што ќе кажете за велбек?и баш ме интерсира дали уште некој мисли дека нани треба да се продаде?Како и да е полека се загревамо за лузерите,ќе биде весело наредна недела.А да не забраем
пауел:cuc::cuc:
бутнер:cuc::cuc:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Нека е честото победата и првата cleen sheet во овва сезона. Играч на натпреварот според мене беше Бутнер, сега ако Евра сака да биде прв состав ќе треба допбро да се испоти . Исто тако и Ник Пауел беше добар не само што има страшен шут има и одлична контрола на топката ќе биде топ играч. Денес ем победивме, ем си ги одморивме главните играчи Кагава, Валенсија, Клеверли, па и РВП ако играше денес не ми изгледаше дека многу се замори. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
На спорт клуб слушна? :D
Aбе излеа ради двете точки над У буквата.. Нешто слично како кај Милер од Баерн.. Само не знам колку се слични хол. и гер. јазик..

Иначе, честито победа.. Одлично второ полувреме.. Задоволен од поголем дел од фудбалерите, само Нани ептен се лигавеше на моменти.. Чичарито беше добар во второ, како и Дени.. Бу(и)тнер ѕверче, Пауел покажа уште еднаш оти има одличен шут, Гигси се губеше по малце, ама 100 години е, така да нема што да му се замери.. GGMU!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Немаме ние глас за буквите со умлаут, како ü, ö и остали, така да сеедно како се чита. Ако игра онака секогаш и курнер нека се чита ми е гајле, ќе треба на скаутот што го најде нозете да му ги бацуваме. И кога ќе ми текне на фан клубов Јетра Вилемс и Ван дер вил беа хитовите, оу мајгад , овој фрла кал на нив.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Ахххх , додека чекав Велбек да даде гол заспав ... ај ако може головите :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454

Да не ми го чепкате Евра!
Добро изигра БУ(и)ТНЕР ама за да биде во прв состав пред евра ќе мора да се помачи:D
Сега ќе видите што играчиште е Евра,нема така лежерно да игра.
П.С
Честито нека е победата,задоволен од сите,малку нервоза на почетокот поради пеналот на Мексиканчево.Како може голгетер не ми е јасно,напаѓач на Јунајтед да шутира таков пичкарски пенал?Па јеботе шутни ја високо или посилна не таа топка доле ,спора,тука се шансите 50-50 да одбрани голманот.Или ќе ја прочита страната или не.Ако ја прочита си наебал,не смее такви пенали да шутираме да му ебам мајката,мора малце посигурно во себе и висок шут.Курац што ќе фати .
Ај да не ве нервирам доста е:D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.932
Ете бе зашо се радував на големо кога го земавме Батнер !:cuc: Звер е човекот, Евра може да си ги собира парталите!Пауел е новиот СКОЛС!Mark my words.

ПС:Aхх Нани Нани на кое дереџе падна...:facepalm:
Ја реков прв :D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Тууу Бутнер може да му дава на часови по голови на Велбек а :pos:... или мењам собна антена за трособна !!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom