Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Си имаа големо ривалство Јунајтед и Арсенал.. Или можеби само јас сум го чуствувал :)
Ретко имало директни премини од еден во друг клуб, посебно лидерот на едниот клуб. Извинете така, ама по мене ептен педерски постапи Ван Перси. :)
Само кога се во трка за врвот. Немам барем чуено дека бусот на Јунајтед пристига во Лондон со полициска придружба како што пристига во Ливерпул и Лидс :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ајде нека ни е честито Ван Перси,одличен фудбалер мислам дека ќе бидат незапирливи со Руни.Навивачите на Арсенал сега ќе го плукат РВП а порано викаа клиши + Насри = на незнам ти што таму а Ван е правиот човек.Епа Ван Перси направи одличен избор во неговата кариера,не отиде за пари туку за трофеи.Мислам дека ќе даде 20 + следната сезона (y)
И нека ни е со среќа Анхело Хенрикез има огромен талент и е многу ефтин не како Хазард и Лукас Моура.Сеуште е млад има време за него,иначе одлична недела,Велбек со нов договор,Хенрикез и Ван Перси нови играчи на клубот,Флечер се враќа на терените.Сега уште еден лев бек и спремни сме,не ни успеа со Бејнс па така овој Тејлор од Свонси или Монреал од Малага а може да дојде право од Малага и Елисеу кој игра на повеќе позиции,може овие двајца да ги лапнеме за 15 - 20 милиони и со тоа ќе имаме едно од подобрите лета.:)
Море дан ти падне мука:D,и да не земемо бек,делувамо страшно у пм:).

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Си имаа големо ривалство Јунајтед и Арсенал.. Или можеби само јас сум го чуствувал :)
Ретко имало директни премини од еден во друг клуб, посебно лидерот на едниот клуб. Извинете така, ама по мене ептен педерски постапи Ван Перси. :)
А она од страна на Фиго не беше педерски на времето? :D :D

Како и да е пресреќен сум во моментов, ми се остварија 2 од 3те желби што ги имав зацртано за сезонава.. Едната беше да дојде РвП за да не се мачиме кога Чича и Велбек прават екскурзија на мозок, втората ми беше да не дојде Бејнс, а за третата ќе почекам пошто ми е да ја вратиме титулата во ПЛ.. :)

2

~2A

Гостин
Не сакам да пишам во Премиер Лига,оти ќе ми закочи пц-во од премногу известувања така да ти си најсоодветен вака да ти реплицирам.:icon_mrgr:
Си имаат ривалство додека беа во трка по освојување на Премиер лига во минатото со каков жар се играло(ше) утакмици,сети се Рој Кин, Јап Стам vs Патрик Виеира....
Но,со текот на времето тие ослабуваат со продавањето на своите најдобри фудбалери како што е случајов со ван Перси,никој не им е крив што Манчестер Јунајтед си искористи да го земи ван Перси,туку е крив самиот Венгер (којшто само за нас ван Перси го оценуваше како вреден за 25 милиони,а за другите клубови по 20 милиони).
Крив е Венгер и раководството во клубот што покрај "ривалството" тие го продадоја ван Перси на Манчестер Јунајтед,па сега овде ќе кењаат да му се скрши нога,рака, да не изигра ич.. Смешки :pos:

-На крај краева јас и не ги сметам за ривалите уште пред неколку години,пошто не се доволно силни да освојат Премиер лига, па и ко че ми текни на 8-2... :pos:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Само кога се во трка за врвот. Немам барем чуено дека бусот на Јунајтед пристига во Лондон со полициска придружба како што пристига во Ливерпул и Лидс :)
Не знам сезонава како ќе биде во Лондон :ROFLMAO:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.875
Поени од реакции
6.931
Само ова ќе кажам:

:cuc:

----------Кагава------------
----РВП-------Руни--------

Е па доста смо се зајебавали :vozbud:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не знам сезонава како ќе биде во Лондон :ROFLMAO:
Подземни премини :)

Инаку знаете како шашаво играше Англија на ЕП, еве денес Керик во средина и веднаш имаа посед на топка, не ја губеа лесно топката. Така да и тие што се сомневаа во Керик ако и по натпреваров не променија мислење I give up.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Подземни премини :)

Инаку знаете како шашаво играше Англија на ЕП, еве денес Керик во средина и веднаш имаа посед на топка, не ја губеа лесно топката. Така да и тие што се сомневаа во Керик ако и по натпреваров не променија мислење I give up.
Не бе подземни, ќе се спуштаат со подобран на стадион, ко Бонд на олимпијадата. :D

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Ај и ја да пишам.. нека ни е со среќа трансферов и уште еден лев бек и подготвени сме за освојување на 20та титула па и нов поход на титулата во ЛШ

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И сега чичко Боб Кас беше во право или не беше? Чекам одговори од тие што го нападнаа. Кога викам трпение.. Али битно Фергусон го отерал у пм :facepalm:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.692
Поени од реакции
21.183
Ајде да видиме која бројка ќе ја лапне :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
И сега чичко Боб Кас беше во право или не беше? Чекам одговори од тие што го нападнаа. Кога викам трпение.. Али битно Фергусон го отерал у пм :facepalm:
Требаше во bookmarks да си ги стајш.. :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Напаѓачиште земавте...со здравје да си го користите.Ако добро се воиграат Руни-Перси-Кагава фаворит број 1 ќе бидете за титула во Премиер лига. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom