Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Koga ke vidis od drugata strana i za Rooney plativme tolku i toa pred 8 godini, ama drugo se Brazilcive nestabilni mi se mnogu. Aaa ima i podobro, navodno SAF zborel po prijateli deka e uveren deka RvP ke dojdel tuka. Ne, ne, krajot e ova ako e tocno. :facepalm:
Само тај нека не доаѓа ич го неќам во нашиот дрес нека оди во Јувентус или во Сити не ни треба 29 годишен нелојален напаѓач кој е премногу склон на повреди, а Лукас сакам да го земеме добар играч е што вика Панчев ама не сакам да го препалатиме, а и не ни е толку неопходен не знам што Ферги толку запнал за него.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Koi nadezi za ovoj, Hargreaves no.2 :pos:
За него викавме I want curly hair too, за овој...? :D
--- надополнето: 19 јули 2012 во 09:40 ---
Само тај нека не доаѓа ич го неќам во нашиот дрес нека оди во Јувентус или во Сити не ни треба 29 годишен нелојален напаѓач кој е премногу склон на повреди, а Лукас сакам да го земеме добар играч е што вика Панчев ама не сакам да го препалатиме, а и не ни е толку неопходен не знам што Ферги толку запнал за него.
Good enough for me...

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.532
Поени од реакции
3.574
Rumours: Man Utd
's €41m bid for Lucas Moura has been accepted by Sao Paulo.

На Фејзбук прочитав.

2

~2A

Гостин
Rumours: Man Utd
's €41m bid for Lucas Moura has been accepted by Sao Paulo.

На Фејзбук прочитав.
Вчера истото го прочитав ама во негативна форма. :)

Гром од ведро небо,гледате Ван Перси во дресот на Манчестер Јунајтед... :eek:
Минатата сезона добро се покажа,но е склон на повреди мислам дека не ни треба уште еден Овен....

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
601
Поени од реакции
509
Вчера истото го прочитав ама во негативна форма. :)

Гром од ведро небо,гледате Ван Перси во дресот на Манчестер Јунајтед... :eek:
Минатата сезона добро се покажа,но е склон на повреди мислам дека не ни треба уште еден Овен....
Можеби да беше како Овен (слободен играч) и ке го сакав ама вака ке треба да платиме 20 мил што во никој случај не би сакал да се случи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
BTW vcera eden lud :D na Twitter pocna muabet deka sme im sobrale na City eden mlad spanski fudbaler Gul Ible (ne postoi, ne se macete da guglate :D ) za da vidi do kaj ke stigne gluposta, duri i napravi akaunt na fudbalerot i pisa "En Manchester, acaba de firmar a United" :pos: Ne pominaa ni 5 minuti i odma se najde taa glupost na TalkSport :pos: taka da linkovi od TalkSport, Givemefootball, tribalfootball -> :гомце:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
41.077
Сакам, несакам, не ни е толку неопходен. Одлучи се...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Сакам, несакам, не ни е толку неопходен. Одлучи се...
Сакам да дојде Лукас будејќи има потенцијал да стане голем играч ама не треба да платеме 40 милки за него не вреди толку моментално, а и ние имаме играчи што играат на позициите што тој игра AMF(Кагава,Руни), LMF(Нани,Јанг) и RMF(Валенсија,Нани) освен ама Ферги не планира да го направи од него CMF ама од тоа што го видов од youtube клиповите со брзината што ја има најмногу би му одговарало да игра крило според мене.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Ја незнам оти сите се против доаѓањето на Ван Перси. Кога си отиде он Фејнорд во Арсенал за да освојува титули никој не го викаше нелојален или предавник. А сега кога сака да отиде од помал во поголем тим за да освојува титули сите го вреѓаат. Он свати дека Арсенал сега е тим од втора класа кои неможе да се бори за титула (како Тотенхем или Њукасал) и не на ниво на Јунајтенд Сити или Челзи па реши да го напушти тимот. Дали некој ке ги вика Модрич,Ба,Сисе предавници ако го напуштат тимот? Ја мислам не. Арсенал сега е сличен тим на Валенсија и играчите сакаат да заминат од тимот за да освуваат титули(Алба отиде во Барса на пример). и не треба да бидеш многу паметен за да видиш дека оние кои заминаа од Арсенал минатата сезона(Клиши,Насри и Цеск) веќе освоија титули со новите тимови. Плус Ван Перси веќе има 28 години и сака да освои нешто(Премиер Лига,Лига на Шампиони) пред да се пензионира. И демек заради тоа шо он беше повреден а Арсенал го подржувале он сега е предавник, Дали Арсенал го подржа Едуардо кога беше повреден? Не, го продадоа,Арсенал застана зад Ван Перси оти он е квалитетен играч.

Ја мислам дека он би се снашол добро во Јунајтенд. Не се грижам за парите кои треба да се дадат за тоа нека се грижат сопствениците. Мене само ме интересира тоа шо тој е топ играч кои ке ни овозможи повеќе опции. Тој е многу подобар од Чикарито и Велбек и може да даде гол без помош/асистенција. Ван Перси е еден од најдобрите играчи,има одличен допир,може да даде гол надвор од шеснаесетникот,може да проигрува со другите играчи инт... Исто за мене Ван Перси не е склон на повреди бидејќи таквите играчи имаат проблеми со мускулите или тетивите и се повредуваат без причина а Ван Перси се повредуваше од други причини. А за годините незнам како 28 године е проблем кога Пирло на 33 игра најдобро во својата кариера, Иниеста има 28(колку шо има РВП и игра одлично), Сколс И Гигс уште се држат итн...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Баш ќе кажам дека тој најлојален испадна од СИТЕ играчи на Арсенал.
На човекот за 1 година му истекува договорот и НЕ сака да го продолжи. Зошто не лојален?
Лојалност е ако само клубот брка играчи? Човекот си има договор, му истекува и чао-пријатно.
А тоа за повредите е чиста животна среќа. Играчот и камен да биде цврст, ако му е пишано ќе му летне ногата. Видовме со видич што се случи, со Валенсија и да не ги набројувам. И јас го неќам, ама воопшто не е лош.

2

~2A

Гостин
Фергусон го пофалил десниот бек на АмаЗулу....

“I thought the number 32, the right back, did very well, particularly in the second half. He was very aggressive, very positive, a good defender. He covered his areas very well and I thought he was their best player.”

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Баш ќе кажам дека тој најлојален испадна од СИТЕ играчи на Арсенал.
На човекот за 1 година му истекува договорот и НЕ сака да го продолжи. Зошто не лојален?
Лојалност е ако само клубот брка играчи? Човекот си има договор, му истекува и чао-пријатно.
А тоа за повредите е чиста животна среќа. Играчот и камен да биде цврст, ако му е пишано ќе му летне ногата. Видовме со видич што се случи, со Валенсија и да не ги набројувам. И јас го неќам, ама воопшто не е лош.
Според мене е нелојален затоа што кога беше повреден Арсенал го подржуваше, а лани имаше среќа со повредите и имаше добра сезона и виде дека најаките клубови во Европа покажуваат за него и одма сега сака да си оди.
--- надополнето: 19 јули 2012 во 13:41 ---
Фергусон го пофалил десниот бек на АмаЗулу....

“I thought the number 32, the right back, did very well, particularly in the second half. He was very aggressive, very positive, a good defender. He covered his areas very well and I thought he was their best player.”
Кажал Фергусон добар збор за него и сега одма ќе се појават шпекулации и за овој.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Edno e nekoj da te poebe i da ti ja skrsi nogata, ko Broadfoot i Valencia i Streller sto padna vrz nogata na Vidic a pred toa edino sto si pauziral natprevar samo od nastinka, drugo e od 7 godini , 6 da ne mozat da te krenat na noze i ortopedot da ti e na speed dial 2 na mobilniot. Ne zezajte glejte kakva mu e nogata na RvP na sliki kaj so sutira, nepravilno definirana, iskrivena cela, duri i zaebancii imase lani za toa :D Analogno, vo Arsenal cela igra e bazirana vrz nego, tuka ke bide u tandem so Rooney - bilo koj od Welbeck i Chicha, ke mora da raboti u tandem.
--- надополнето: 19 јули 2012 во 13:42 ---
Edno e nekoj da te poebe i da ti ja skrsi nogata, ko Broadfoot i Valencia i Streller sto padna vrz nogata na Vidic a pred toa edino sto si pauziral natprevar samo od nastinka, drugo e od 7 godini , 6 da ne mozat da te krenat na noze i ortopedot da ti e na speed dial 2 na mobilniot. Ne zezajte glejte kakva mu e nogata na RvP na sliki kaj so sutira, nepravilno definirana, iskrivena cela, duri i zaebancii imase lani za toa :D Analogno, vo Arsenal cela igra e bazirana vrz nego, tuka ke bide u tandem so Rooney - bilo koj od Welbeck i Chicha, ke mora da raboti u tandem.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
А што сакам да дојде ван Перси па да видиме тогаш дали ќе ви е битно на кого бил лојален, дали не требало или требало да го напушти Арсенал или други глупости, рачунајте ќе имаме најстрашна петорка напред (Кагава, Нани, Валенсија, РВП и Руни) :vozbud:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
А што сакам да дојде ван Перси па да видиме тогаш дали ќе ви е битно на кого бил лојален, дали не требало или требало да го напушти Арсенал или други глупости, рачунајте ќе имаме најстрашна петорка напред (Кагава, Нани, Валенсија, РВП и Руни) :vozbud:
Дај не се зафракавај ако играат Кагава, Нани, Валенсија, РВП и Руни на контри ќе не растурат појаките тимови.

Kajgana Shop

На врв Bottom