Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Лингард беше одличен,добри пасови, брзо се откриваи и верувам дека ќе биде од него нешто.
Чичарито - Имаше многу шанси требаше барем една да искористи така да не сум задоволен од него.
Бербатов - Се гледа дека се уште има фудбал од него каков само волеј имаше во првото полувреме само што го мрзеше нешто да трче.
Керик - солидно,можеше многу подобро
Сколс - Исто така но добро тој веќе е стар и добар е за овие години
Фердинанд - Доста грешки во одбраната
Весели - Исто и тој
Вотон - Слабо
Блекет - од овој човек верувам деќа ке биде легенда на клубот (многу си личе со Болт):)
Линдегард - имаше некои добри интервенции
Петручи - страшна статива,одличен беше по левата страна
Андерсон - слабо,ама да не го критикуваме се врати од повреда
Кагава - Деби,не можевме да го видеме многу ин екшн
:D

итн итн.

"We're satisfied. We always like to win our first game. It was a good work-out for us. In the second half, I thought AmaZulu increased their agression and got closer to us, making it more difficult. In general, we showed some signs of tiredness towards the end, but we expect that in the first game of the tour. We played some good football and scored a nice goal. It was a good match." - Sir Alex Ferguson.

"I don't need to herald Dimitar's abilities. He's a fantastic talent.If he stays, I'll be happy. If somebody comes in for him and Dimitar wants to leave, we'll assess it"- САФ за Берба

Ете го бе Блекет, кој бараше висок бек? :D Да, имаше неколку грешки у одбраната, али тоа е ради недостаток на искуство, како и слаба комуникација. Не може Рио со пар копиљаци да води одбрана и све тоа да функционира беспрекорно. Ама и нема што конкретно да се коментира, прва утакмица по 2 месеци, не може да се очекува да експлодираат.
Штета шо нема да можам да ја гледам со Кинезите, бош термин е.. 14 часот.

Шинџи ги забораил костобраните кога влегол, хаха, срце бе, нема спиено од возбуда ноќеска сигурно.

Овај Блекет мислам дека матер ке им е*е на сите, као кеџер е :)
btw зашто не го става деструктивец? Нозе ќе летаат :D

Очекувам за едно 5г Танклиф,Блекет,Петручи и Лингард да бидат стандардни првотимци :))

Младите арно се покажаја,додека пак Чичарито по старо сеуште не научил да прима топка...

Manchester United delegates have been told not to come back without agreeing a fee for Lucas Moura

:facepalm:

Овај да не е светиот грал во фудбалот толку шо се запнаја за него.

Koga ke vidis od drugata strana i za Rooney plativme tolku i toa pred 8 godini, ama drugo se Brazilcive nestabilni mi se mnogu. Aaa ima i podobro, navodno SAF zborel po prijateli deka e uveren deka RvP ke dojdel tuka. Ne, ne, krajot e ova ako e tocno. :facepalm:

Мислам дека е време да се разбудам, не оди вака, кошмари.

Koga ke vidis od drugata strana i za Rooney plativme tolku i toa pred 8 godini, ama drugo se Brazilcive nestabilni mi se mnogu. Aaa ima i podobro, navodno SAF zborel po prijateli deka e uveren deka RvP ke dojdel tuka. Ne, ne, krajot e ova ako e tocno. :facepalm:

Веруј ми глупи шпекулации се ова, бар за РВП. Не ни треба напаѓач, а и да ни требаше РВП немаше нас да не одбере, така да мој предлог е не си ги дигајте надежите многу. За Лукас и јас се слагам...:facepalm:

Не верувам некој да се надева и да сака да дојди РВП. :D

Веруј ми глупи шпекулации се ова, бар за РВП. Не ни треба напаѓач, а и да ни требаше РВП немаше нас да не одбере, така да мој предлог е не си ги дигајте надежите многу. За Лукас и јас се слагам...:facepalm:

Koi nadezi za ovoj, Hargreaves no.2 :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom