Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Абе гледам нешто на фејзбук Боатенг сме го сакале ? Шпекулација или ?

Јас мислам дека Кагава е Бекам за него:)
Ако не го донелe Кагава ке пробаат Боатенг да го донесат на негово место, и Боатенг не е лоша опција :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Пишав на страницата,ќе пишам и овде, Боатенг е коњче,само толку ќе кажам :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^ Ах на тешки маки сум , коњ не е за кај нас овој , не е кадарен :coffee:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Играчиштето Боатенг.... Се виде колку знае во Англија и пак ќе кажам не значи дека го сакаме секој за кого ќе пишат новинарите.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
French media has backed the claims of Sky and BBC that hazard to | Man United | is almost a done deal with only few minor formalities remaining.
Hazard is desperate to join the red devils and was excited after meeting Sir Alex Ferguson in person, just like Kagawa.
The deal is expected to be announced on 2nd June.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Леле прекинете да постирате и од оваа страна веќе, станата е ко крема списаниено.
хаха сајтот од што е лошо дизајниран добивам морска болест кога скрулам надоле !!!

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Таков плејбој не ни треба у тимот, Боатенг

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.446
Ако дојде Хазард и после некоја година стане лидер и освоиме титули благодарение на него да бараме постови како што беше пред некое време а :D:D??

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ако дојде Хазард и после некоја година стане лидер и освоиме титули благодарение на него да бараме постови како што беше пред некое време а :D:D??

Ако, и уште еден требл да донесе посекако нема да го ставам во ист кош со Сер Боби, Робо, Бест, Гигс, Сколс, Гери....:) И Руни со постапката лани се извади од оваа дружина самиот :)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Мене ми беше сеедно за Хазард дали ќе дојди, дека не сум го гладал шо играчиште е, а многу го фалат. Сега па би сакал да дојди, онака ко за инет на тие шо го неќат. :D А и ако освои неколку титули ( а ќе освои ) ќе ја кидни барајќи нов предизвник и ќе оди во неговиот клуб од соништа кој е во Шпанија, нели. Слично како Кики наш, само шо овај крева врева уште не дојден а скап е уште сега.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Работава е шо од Скај Спортс и ББЦ кажаа и сега другиве сајтови истото тотално го пишуваат, не дека знаат нешто повеќе.

А тоа изворот од Скај им е претседателот на Лил, што не мора да значи дека не го лажат и него.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
А понеделник ќе биди разврската за Хазард или ќе се маткаме со бабинидеветини до немајкаде ?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
А понеделник ќе биди разврската за Хазард или ќе се маткаме со бабинидеветини до немајкаде ?
2 Јуни ќе ја донесел одлуката каде ќе ја продолжел својата кариера!

Kajgana Shop

На врв Bottom