- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.546
- Поени од реакции
- 4.181
Јас па мислев релевантен сајт е.Леле прекинете да постирате и од оваа страна веќе, станата е ко крема списаниено.
Јас па мислев релевантен сајт е.Леле прекинете да постирате и од оваа страна веќе, станата е ко крема списаниено.
До пред некое времеЈас па мислев релевантен сајт е.
дај слики за тоа мурињо и ферги што играат голф по цели лета?До пред некое време
За ова со САФ имаше и изјава од клубот дека ова не е вистина и дека и тие прв пат слушаат за тоа. Не верувајте у секој што ќе каже сешто, поготово па претседателот на Виган (!?!?), кој чисто сумљам дека и во живо го има видено стариот. Да го кажеше ова Муленстин, Џојс, Фелан, Гил, Чарлтон, Гигс, браќата Невил, ок, ама вакви фаци
Доволен ви е фактот што Мурињо го продолжи договорот со Реал Мадрид. Нема друг менаџер за клубов освен него, сакале ние сите или не. На Мурињо му е животна желба да го замени САФ и да го води клубов, САФ во Мурињо се гледа себеси на млади години, играат голф по цели лета, and that's all.
Немам слики, има во интервјуто на Мурињо со Даниел Тејлор кое е пренесено во Squeaky Bum Time, книгата што ја напиша за Фергусон ланидај слики за тоа мурињо и ферги што играат голф по цели лета?
И јас не верував кога го почитав ама онака прашав . А зошто велиш дека бил до пред некое време релевантен ,а сега не веќе не е овој македонскиот сајт?До пред некое време
За ова со САФ имаше и изјава од клубот дека ова не е вистина и дека и тие прв пат слушаат за тоа. Не верувајте у секој што ќе каже сешто, поготово па претседателот на Виган (!?!?), кој чисто сумљам дека и во живо го има видено стариот. Да го кажеше ова Муленстин, Џојс, Фелан, Гил, Чарлтон, Гигс, браќата Невил, ок, ама вакви фаци
Доволен ви е фактот што Мурињо го продолжи договорот со Реал Мадрид. Нема друг менаџер за клубов освен него, сакале ние сите или не. На Мурињо му е животна желба да го замени САФ и да го води клубов, САФ во Мурињо се гледа себеси на млади години, играат голф по цели лета, and that's all.
Па види какви статии има сега, какви имаше пораноИ јас не верував кога го почитав ама онака прашав . А зошто велиш дека бил до пред некое време релевантен ,а сега не веќе не е овој македонскиот сајт?
Тешко веројатно ... САФ ќе биде уште минимум 5 години менаџер а доколку дојде до смена сигурно би го наследиле 1. поранешен играч на јунајтед 2. британец ( ирец шкот англичанец ) 3. нема друга опција .Доволен ви е фактот што Мурињо го продолжи договорот со Реал Мадрид. Нема друг менаџер за клубов освен него, сакале ние сите или не. На Мурињо му е животна желба да го замени САФ и да го води клубов, САФ во Мурињо се гледа себеси на млади години, играат голф по цели лета, and that's all.
Кога некој има сомнежи за тоа дали Јунајтед или Шити , во старт отпаѓа како опција за да стане фудбалер на најдобриот Англиски фудбалски колектив на планетава . Чао пријатно и доста го спонувате !!!
Нема карактер таков Мурињо, јасно ми е тоа, ама и стариот бил порано таков, дрзок, и нема да го остави САФ тимов на неиспробан човек, тоа е сигурно, специфичен си е чоекотТешко веројатно ... САФ ќе биде уште минимум 5 години менаџер а доколку дојде до смена сигурно би го наследиле 1. поранешен играч на јунајтед 2. британец ( ирец шкот англичанец ) 3. нема друга опција .
Мурињо е добар стратег ама има 0 карактер како човечко суштество а за да се биде стратег на Јунајтед потребно е повеќе од ова !!! Некој кој има водено противнички конкурентен клуб во старт отпаѓа .. како Мурињо или Марк Хјуз на пример
Овој нека се напие солна киселина и нека не спаси сите.
Абе баце и Ферги некад бил таков.За да се стигнел до нивото на кое што е сега, морал и он некогаш да биде таков, дрзок.Мудроста доаѓа со годините.Искрајно мене Мурињо у последно време многу ме импресионира со некои одлуки и коментари за разлика од порано.Спореди го сега и пред 5-6 години кога беше со Челзи и ќе видиш голема разлика.Мурињо е добар стратег ама има 0 карактер како човечко суштество а за да се биде стратег на Јунајтед потребно е повеќе од ова !!! Некој кој има водено противнички конкурентен клуб во старт отпаѓа .. како Мурињо или Марк Хјуз на пример
A кој всушност стои зад оваа шабанарија? Сајтов по изгледот делува многу несериозно. Едно време велеа дека нема да постираат шпекулации, а веќе долго време го прават и тоа. И на крај краева, плаќање членарина!? За кој курац, за нивни? За Скопјани да јадат торта и шампањ од мои пари? Maybe never.Леле прекинете да постирате и од оваа страна веќе, станата е ко крема списаниено.
И јас не верував кога го почитав ама онака прашав . А зошто велиш дека бил до пред некое време релевантен ,а сега не веќе не е овој македонскиот сајт?
Јас ке ти кажам Гоше зошто беше а сега не е. Замина Џену, затоа.Па види какви статии има сега, какви имаше порано
Јас колку што имам заклучено тие се еден вид група (фанови) и си имаат воџа или воџи .A кој всушност стои зад оваа шабанарија? Сајтов по изгледот делува многу несериозно. Едно време велеа дека нема да постираат шпекулации, а веќе долго време го прават и тоа. И на крај краева, плаќање членарина!? За кој курац, за нивни? За Скопјани да јадат торта и шампањ од мои пари? Maybe never.