Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јас па мислев релевантен сајт е.:)
До пред некое време :)

За ова со САФ имаше и изјава од клубот дека ова не е вистина и дека и тие прв пат слушаат за тоа. Не верувајте у секој што ќе каже сешто, поготово па претседателот на Виган (!?!?), кој чисто сумљам дека и во живо го има видено стариот. Да го кажеше ова Муленстин, Џојс, Фелан, Гил, Чарлтон, Гигс, браќата Невил, ок, ама вакви фаци :tapp:

Доволен ви е фактот што Мурињо го продолжи договорот со Реал Мадрид. Нема друг менаџер за клубов освен него, сакале ние сите или не. На Мурињо му е животна желба да го замени САФ и да го води клубов, САФ во Мурињо се гледа себеси на млади години, играат голф по цели лета, and that's all.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.182
Поени од реакции
8.260

За ова со САФ имаше и изјава од клубот дека ова не е вистина и дека и тие прв пат слушаат за тоа. Не верувајте у секој што ќе каже сешто, поготово па претседателот на Виган (!?!?), кој чисто сумљам дека и во живо го има видено стариот. Да го кажеше ова Муленстин, Џојс, Фелан, Гил, Чарлтон, Гигс, браќата Невил, ок, ама вакви фаци :tapp:

Доволен ви е фактот што Мурињо го продолжи договорот со Реал Мадрид. Нема друг менаџер за клубов освен него, сакале ние сите или не. На Мурињо му е животна желба да го замени САФ и да го води клубов, САФ во Мурињо се гледа себеси на млади години, играат голф по цели лета, and that's all.
дај слики за тоа мурињо и ферги што играат голф по цели лета?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
дај слики за тоа мурињо и ферги што играат голф по цели лета?
Немам слики, има во интервјуто на Мурињо со Даниел Тејлор кое е пренесено во Squeaky Bum Time, книгата што ја напиша за Фергусон лани :)

Пишуваше дека освен што играле голф, увек после секоја утакмица на Челзи и Манчестер додека бил менаџер на Челзи гостинот му носел вино на домаќинот и локале во канцеларија. :icon_lol:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181

И јас не верував кога го почитав ама онака прашав :). А зошто велиш дека бил до пред некое време релевантен ,а сега не веќе не е овој македонскиот сајт?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И јас не верував кога го почитав ама онака прашав :). А зошто велиш дека бил до пред некое време релевантен ,а сега не веќе не е овој македонскиот сајт?
Па види какви статии има сега, какви имаше порано :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
Тешко веројатно ... САФ ќе биде уште минимум 5 години менаџер а доколку дојде до смена сигурно би го наследиле 1. поранешен играч на јунајтед 2. британец ( ирец шкот англичанец ) 3. нема друга опција .

Мурињо е добар стратег ама има 0 карактер како човечко суштество а за да се биде стратег на Јунајтед потребно е повеќе од ова !!! Некој кој има водено противнички конкурентен клуб во старт отпаѓа .. како Мурињо или Марк Хјуз на пример :)

Кога некој има сомнежи за тоа дали Јунајтед или Шити , во старт отпаѓа како опција за да стане фудбалер на најдобриот Англиски фудбалски колектив на планетава . Чао пријатно и доста го спонувате !!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Тешко веројатно ... САФ ќе биде уште минимум 5 години менаџер а доколку дојде до смена сигурно би го наследиле 1. поранешен играч на јунајтед 2. британец ( ирец шкот англичанец ) 3. нема друга опција .

Мурињо е добар стратег ама има 0 карактер како човечко суштество а за да се биде стратег на Јунајтед потребно е повеќе од ова !!! Некој кој има водено противнички конкурентен клуб во старт отпаѓа .. како Мурињо или Марк Хјуз на пример :)
Нема карактер таков Мурињо, јасно ми е тоа, ама и стариот бил порано таков, дрзок, и нема да го остави САФ тимов на неиспробан човек, тоа е сигурно, специфичен си е чоекот :)
--- надополнето: 25 мај 2012 во 17:18 ---
Овој нека се напие солна киселина и нека не спаси сите.
--- надополнето: 25 мај 2012 во 17:25 ---
Џонс утре стартер за Англија против Норвешка, Велбек сигурен за на еуро.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
"Fabio is excited to go (Benfica on loan). It is very settled and I think will be good for everyone." Laurinda Silva (Mother)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.406
Поени од реакции
7.708
Абе баце и Ферги некад бил таков.За да се стигнел до нивото на кое што е сега, морал и он некогаш да биде таков, дрзок.Мудроста доаѓа со годините.Искрајно мене Мурињо у последно време многу ме импресионира со некои одлуки и коментари за разлика од порано.Спореди го сега и пред 5-6 години кога беше со Челзи и ќе видиш голема разлика.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Леле прекинете да постирате и од оваа страна веќе, станата е ко крема списаниено.
A кој всушност стои зад оваа шабанарија? Сајтов по изгледот делува многу несериозно. Едно време велеа дека нема да постираат шпекулации, а веќе долго време го прават и тоа. И на крај краева, плаќање членарина!? За кој курац, за нивни? За Скопјани да јадат торта и шампањ од мои пари? Maybe never.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Па види какви статии има сега, какви имаше порано :)
Јас ке ти кажам Гоше зошто беше а сега не е. Замина Џену, затоа.
:D
Озбилно е ова, нон стоп го читав пред некое време и стварно беше добар и релевантен сајт, и наеднаш почнаа глупости да се пишуваат од кога заминаа Фросе и Мартин мислам.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
A кој всушност стои зад оваа шабанарија? Сајтов по изгледот делува многу несериозно. Едно време велеа дека нема да постираат шпекулации, а веќе долго време го прават и тоа. И на крај краева, плаќање членарина!? За кој курац, за нивни? За Скопјани да јадат торта и шампањ од мои пари? Maybe never.
Јас колку што имам заклучено тие се еден вид група (фанови) и си имаат воџа или воџи :icon_mrgr:.
И секоја година мислам треба да плаќаш по 300 ден. чланарина...

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.473
Поени од реакции
3.446
Абе гледам нешто на фејзбук Боатенг сме го сакале ? Шпекулација или ?

Јас мислам дека Кагава е Бекам за него:)

Kajgana Shop

На врв Bottom