Друже Саф и Мурињо имаат само едно заедничко нешто а тоа дека се занимаваат со фудбал , друго ама баш ништо . Мене ми текнува само тоа каков лицемер е Мурињо и што збореше за Роналдо додека беше тренер на Челзи а сега се неразделни пријателчиња . Мурињо ти е една препотентна дигната лицемерна глупача која освен тоа што е добар стратег нема ни едена друга добра човечка особина , а тоа дека биле исти со САФ малце потешко .Абе баце и Ферги некад бил таков.За да се стигнел до нивото на кое што е сега, морал и он некогаш да биде таков, дрзок.Мудроста доаѓа со годините.Искрајно мене Мурињо у последно време многу ме импресионира со некои одлуки и коментари за разлика од порано.Спореди го сега и пред 5-6 години кога беше со Челзи и ќе видиш голема разлика.
![]()
Епа нема да биде во тој кош на играчи кои ја одбележале историјата на тимот, играчи кои цела кариера ја посветиле на тимот и не се откажале од него.Ретки се тие играчи, а во последно се поретко се раѓаат зошто друга димензија фаќа фудбалот како НАЈКОМЕРЦИЈАЛЕН спорт.Ако, и уште еден требл да донесе посекако нема да го ставам во ист кош со Сер Боби, Робо, Бест, Гигс, Сколс, Гери....И Руни со постапката лани се извади од оваа дружина самиот
![]()
Мурињо треба да учи уште многу за да му биде на Ферги до колена кога е лицемерие во прашање.Друже Саф и Мурињо имаат само едно заедничко нешто а тоа дека се занимаваат со фудбал , друго ама баш ништо . Мене ми текнува само тоа каков лицемер е Мурињо и што збореше за Роналдо додека беше тренер на Челзи а сега се неразделни пријателчиња . Мурињо ти е една препотентна дигната лицемерна глупача која освен тоа што е добар стратег нема ни едена друга добра човечка особина , а тоа дека биле исти со САФ малце потешко .
Само што Јунајтед функционира на друг начин а Мурињо не е ни Ирец , Шкот, Англичанец ... а тоа е само еден од условите за да се биде менаџер на Манчестер Јунајтед . Клубот има непишани правила само треба да листнете дека гејови како Мурињо може да бидат тренери на Олд Традофр само и само од противничката екипа !!! Мурињо го допре дното , крие силеџии во тимот се пресметува со други јаде лајна за секого ... тешко веројатно дека САФ некогаш направил нешто такво и тешко дека ќе направи !!!Мурињо треба да учи уште многу за да му биде на Ферги до колена кога е лицемерие во прашање.И едниот и другиот се родени победници и би направиле баш се за да победат. Исти се, тоа и Фергусон на неколку пати го има кажано, не за џабе со него е во одлични односи.
Ерик Кантона? Рој Кин? Зборувањето за Венгер? За Бенитез? За Даглиш? Па дури и за Кин откако тој не е во Јунајтед?Мурињо го допре дното , крие силеџии во тимот се пресметува со други јаде лајна за секого ... тешко веројатно дека САФ некогаш направил нешто такво и тешко дека ќе направи !!!
На резултати пише 3 гола од Кин.. Е сеа дали брат му има дадано некој или хет трик од Вил не знам точно.. Ама повеќе ма влече накај хет-трик... Поздрави го Петар утреВил Кин продолжува со головите и во Англиската У19 репрезентација. Браво младичу, само напред !!!
Вториот гол пишува дека го дал неkој KaneНа резултати пише 3 гола од Кин.. Е сеа дали брат му има дадано некој или хет трик од Вил не знам точно.. Ама повеќе ма влече накај хет-трик... Поздрави го Петар утре..
Eее стварно пишувало Kane, јас па од многу воздуда оти може да е хет-трик на Вил ми се виде KeaneВториот гол пишува дека го дал неkој Kane, вајда е грешка, пошто на други страници пишува 3 гола дал Кин, ако е така честит хет трик за Вил и нека му се множат!
![]()