Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Молим те изгледај го видеово,се гледа немаш гледано помали тимови :icon_lol:
Браво за Бејнс, се надевам ќе стане легенда на Евертон! :D
И ај да ставиме крај на муабетов, кажав мое мислење, Бејнс е добар, ама не е за у Јунајтед и толку..

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Од кај бе излезе ова Бејнс за 5 милиони? :ООО

Со оглед дека Фабио 100% ќе оди на поајмица, Бејнс за 5 милиони има потенцијал да биде најдобар трансфер воопшто во фудбалот за наредната сезона. Евра си го лади долго време наназад, никаква конкуренција нема и е единствениот играч што никогаш не добива одмор и за кој стварно немаме достојна замена, иако игра слабо. Мислам дека само на еден натпревар паузираше сезонава, а веќе влегува во години па двајца врвни бекови по левата страна а нашиот главен конкурент со Клиши и Коларов :pos: јасно е мислам. Thumbs up од мене, за Гаитан не можам да кажам ништп како што не можев за Џонс лани, не сум го гледал на ниту еден друг натпревар освен на оние со Манчестер и тоа е тоа... и уште да се исполни мојата најголема желба за следната сезона - Јави Мартинез, требл не ни бега. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова е сигурно Спасов од фан клуб Интер, има фан клубови на сите можни тимови, Наполи, Сити, Џенова, Пескара, Алдершот :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
И супер е тоа што Бејнс не е склон на повреди и ќе имаме константен изведувач на слободни удари и корнери. Мислам, ова ако има малце вистина во шпекулацијата и не е чиста глупост од Сан.

Затоа што да бидеме реални, гледаме дека Евра е веќе се побледа сенка во дефанзива. Ако игра Нани сме поубитачни во нападот ама така нема кој да го покрива Евра кога дечкото има испади напред, затоа мора Јанг да игра да му помага во дефанзива. Ама со Јанг па го немаме fear факторот, ќе пробам вака да се објаснам, што го имаме кога игра Нани.
Болдираното сакав исто да го кажам. Е сега единствено што не ме бендисува е тоа што нема ама баш никаков дриблинг. Али во случај да дојде кај нас гарантирам дека САФ ке го игра многу дефанзивно за разлика од Евра. Можам слободно да речам дека Евра и во моменталнава негова форма има боље пробив од него. Али како и да е. Пред него ке биде Јанг, некогаш Нани, така да доволно они пробиваат :)
Незнам. 50-50 сум. И сакам и нејкам да го купат :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама чекајте луѓе, ова може да е некоја глупа шпекулација опната на сајт.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
прелистав се на нетов и нигде не најдов нешто за бејнс. Бог зна од кај е откопана шпекулацијава.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ajде бе, најдобар фудбал играме у цела Европа ние! -.-

Kajgana Shop

На врв Bottom