Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.280
Изгледа ко да не чул нас Ферги кога се жалевме дека сме лоша копија на Барса што се врти околу шеснаесетник и нема реализација.Повеќе од задоволен сум нешто ко тактиката од лани без многу мачење гол паѓа.

Нз кој го критикуваше Џонс супер изигра у 2-ро, дури тој е најзаслужен за 2-риот гол!
Иначе Фердинанд треба да биде капитен Евра е :гомце: последниве утакмици!Јанг се враќаше назад да интервенира инаку браво за него добра партија.
Браво за Џони супер изигра,Сколс и Керик потфрлија денес малку и се одрази на играта и поседот на топката.

Нз дали некој примети ама денес малце фаули направивме,ваљда заради гомцето Аткинсон,мада свака му част за Адебајор што виде дури и не ми се веруваше дека пресуди такво нешто!

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
На Еванс оваа сезона му е најдобра одкога е во Јунајтед.Среќа иначе без Видич тешко нас.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нз дали некој примети ама денес малце фаули направивме,ваљда заради гомцето Аткинсон,мада свака му част за Адебајор што виде дури и не ми се веруваше дека пресуди такво нешто!
Исто и јас :pos: си реков r u fucking kidding me, но изгледа самото тоа што не судеше дербиња повеќе од една година му ја удри малку главата да не прави егзибиции.

А не е секој ден Велигден Дрвојор да ни дава голови со рака.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Нека е честито победата, нека се множат! (y)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.147
На Еванс оваа сезона му е најдобра одкога е во Јунајтед.Среќа иначе без Видич тешко нас.
Не е среќа тоа, туку напорна работа и полека полека прераснување на Еванс во сосема солиден одбранбен играч. Не заборавај, дефанзивците најдобрите години ги имаат од 26-32 години ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Супер си ги искафтавме, сите беа добри, прво полувреме Џонс направи грешки ,ама што е тука е, де Геа веќе станува голманиште :P
Рио и Еванс каков тандем се човече :cuc:
Гигс браво стари! Јбг то е се случува на постари луѓе :icon_mrgr:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Честито победа и чекор поблиску до титулата!!! :vozbud:
Идам да пијам сега, утре подетално ќе се изјаснам!!! ;)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Се се, ама не ги сфаќам тие што ги критикуваат Нани, а го бранат Велбек.. Нани трошел топки?? Па Велбек има најмалце 5 пати со се топка излезено во аут.. Зборот ми е, ептен сте по овој Велбек, ама јас и претходната недела си кажав дека не ми е баш најомилен.. Како што кажав тогаш, знае да ги извади најдоброто од некоја невозможна ситуација (пр. голот со Сити), ама и ако не ја изгуби топката на најглуп начин и тоа 3-4 пати најмлаце во еден меч не бива.. Ама ај, гледам ептен сте по него, па не сакам да си го изедам..

За денеска.. Сколс најслаб од цел тим, после него Велбек и Нани.. Руни исто така беше незабележителен освен голот.. Јанг асистенција и 2 гола, па мора да се пофали.. Но за Рио и посебно Џони Еванс едно големо БРАВО.. Џони денеска беше најдобар оваа сезона.. И Де Геа беше на висина на задачата.. Другото просек..

Честито победа! ГЛОРИ!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
‎" Chris Smalling fit for Bilbao on Thursday. Tom Cleverley fit for West Brom in the weekend."

- Sir Alex Ferguson
--- надополнето: 4 март 2012 во 19:39 ---
SAF: "Maybe we got our tactics wrong in the 1st half. The goal just before half- time was the
bit of luck we needed."

:vozbud:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито нека ни е победата на едно од најтешките гостувања во сезоната многу важни 3 бода освоивме денес. Денес играта не ни беше најдобра ама затоа релизацијата ни беше на високо ниво сите добри шанси ги претворивме во голови посебно сакам да ги пофалам Де Геа кој спаси 2-3 сигурни голови и Јанг кој со 2-та голови и асистенија беше играч на натпреварот денес и покажа дека се врати во топ формата во која играше на почетокот на сезоната се надевам дека ќе продолжи да игра вака до крај на сезона исто така и Рио и Џони беа на ниво одлично комуницираат.Сега од потешките натпревари ни следат уште против Блекбурн и Шити ако и овие ги добиеме наша е титулата :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Ај да ни е честито победава. Можеби една од најважните за битката за титулата...Инаку според мене Велбек треба да седни на клупа и Чичарито или Берба да стартуваат во наредниот период. И немој да го критикувате Нани бе луѓе...супер се отвори и асистира за вториот гол. Денес не можеше саглам да претне од Асуе Екото, ама ќе се врати во наредните натпревари уште подобар верувајте :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.280
Rooney produces the goods in yet another big game. That's 3 vs AFC, 3 vs CFC, 2 vs MCFC, 2 vs THFC and 2 vs LFC this season alone.

SAF: "We know what we have to do, good thing is we're getting players back, Anderson is back." #MUFC

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Се се, ама не ги сфаќам тие што ги критикуваат Нани, а го бранат Велбек.. Нани трошел топки?? Па Велбек има најмалце 5 пати со се топка излезено во аут.. Зборот ми е, ептен сте по овој Велбек, ама јас и претходната недела си кажав дека не ми е баш најомилен.. Како што кажав тогаш, знае да ги извади најдоброто од некоја невозможна ситуација (пр. голот со Сити), ама и ако не ја изгуби топката на најглуп начин и тоа 3-4 пати најмлаце во еден меч не бива.. Ама ај, гледам ептен сте по него, па не сакам да си го изедам..

За денеска.. Сколс најслаб од цел тим, после него Велбек и Нани.. Руни исто така беше незабележителен освен голот.. Јанг асистенција и 2 гола, па мора да се пофали.. Но за Рио и посебно Џони Еванс едно големо БРАВО.. Џони денеска беше најдобар оваа сезона.. И Де Геа беше на висина на задачата.. Другото просек..

Честито победа! ГЛОРИ!
Уствари и незнам зашто МОРА да се критикува некој до степен "дрво недоделкано, мрш у мкд регионална итн итн" кога секој од играчиве си има светли и темни моменти. ЈБГ, па и било кој од нас има ден кога све праќа у 3-лепе, па после тоа им се извинува на истите. Има утакмици кога Нани е "real Gipsy-Magic", кога Дани брца гол од бог-да-чува позиција, кога Гигси и Сколси од септичка јама прават палата од злато .... затоа се сите тие деца (и чичковци :D) кај дедото у тим.

Најбитната работа у уживањето е што (скоро) секоја утакмица крајот на нашите постови е болдот од твојот :rolleyes:

еве го пак ........... Честито победа! ГЛОРИ!

P.S. Гоше ме радуваш со постовите :P

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Кој го критикуваше Јанг да видам!?! И нека учи Нани како се стрела од далеку :cuc:
Нани додека им даваше такви голови на Тотенхем,Јанг го потеше дресот на Астон Вила.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom