Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Асистенција против Норич за победа во 93 мин, гол за Англија, асистенција и 2 гола против Тотенхем.. That's Ashley Young ladies is gentlemen!!! (y)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.774
Поени од реакции
9.572
Недај боже е на фан клубов ако на некој му падне формата неколку утакмици...Јанг до пред да се повреди на боксинг деј едвај се движеше неколку утакмици...Нани кастреше...сега обратна ситуација, Нани не чини...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Недај боже е на фан клубов ако на некој му падне формата неколку утакмици...Јанг до пред да се повреди на боксинг деј едвај се движеше неколку утакмици...Нани кастреше...сега обратна ситуација, Нани не чини...
Два натпревара да не играш како што треба одма те колат. Нани да седнел на клупа а Нани што го направи вториот гол нема веза, битно Јанг даде. Да не беше Нани .!. што ќе ја освоевме лани титулата ама 100 пати имам пишано дека глобално фановите на Манчестер имаат проблем со меморијата.

И чудно, Руни вчера играше како мак фудбалер од трета лига, жити голот што го даде па се извади, инаку passenger беше цел натпревар па не видов за него лош збор, сите на Нани му се нафрлија.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Abe generalno glegano celiot tim igrase loso,ko so kaza geri nevil na poluvreme mancerster pokaza najlosa igra vo poslednive meseci,baska so samiot SAF si kaza srekjni bevme. taka da bescelno e da se kritikuva ovoj onoj,ali najvazno od se e pobedata i 3te boda go go man utd;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Него приметивте вчера Рио колку го исфрустрира Адебајор? :pos:

ROLLS-ROYCE RIO!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Сезонава никој не очекуваше дека ке не спасуваат,Сколс,Гигс,Керик,Рио и Џони :icon_mrgr:

Некој уште у септември викаше со деца титула не се освојува :icon_lol::P

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Сезонава никој не очекуваше дека ке не спасуваат,Сколс,Гигс,Керик,Рио и Џони :icon_mrgr:

Не бе, со деца ракија не се пие, а фудбал се игра.. :icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сезонава никој не очекуваше дека ке не спасуваат,Сколс,Гигс,Керик,Рио :icon_mrgr:

Ќе ти го мислев за паметен постов ама....

:icon_lol:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.911
Поени од реакции
11.671
Со вампири се освојува титула, а не со деца. Пример : арсенал е доволен.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе ќе ми текне мене, кај се хејтерите на Де Геа?

Kajgana Shop

На врв Bottom