Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.841
Поени од реакции
40.386
Очигледно, Фергусон треба да фрла пак со копачка по некого. Овие нашле па зашле, и сеа се курчат. Треба на оној циганон Нани да му се пукнат 2-3 шамари да не се занесува многу, и повеќе да дава топки за Руни, отколку да ги троши со неговите бесцелни дриблинзи. Треба веќе еднаш да свати дека не е Роналдо.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.597
Поени од реакции
6.362
Сега ќе ги испее Ферги и ќе им дадеме 1-2 гола.. ме загрижува повредата на Видич.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!BELIEVE!

A

apidrone

Гостин
Очигледно, Фергусон треба да фрла пак со копачка по некого. Овие нашле па зашле, и сеа се курчат. Треба на оној циганон Нани да му се пукнат 2-3 шамари да не се занесува многу, и повеќе да дава топки за Руни, отколку да ги троши со неговите бесцелни дриблинзи. Треба веќе еднаш да свати дека не е Роналдо.
Што го кривиш Нани бе?? Му даде топка на Руни? Му даде. Овој ја промаши? Ја промаши. Ти да не глеаш некоја друга утакмица?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
АКо неможат Базел да ги победат подобро и да испаданеме да не се брукаме
Абе знаеш дека нема да излажам ако кажам дека ми дојде преку машкиов полов орган?
И ти и сите ко тебе глупи неверници.
Не ми спамајте тука ,што кој ку* ми ги полните страниве со постови со глупости,ај мршка пред телевизор и плачете ако до толку не знаете како одат работиве.

Ја прогнозирам 52 минута:D

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Појаки сме , чесно е да победиме !
и...ќе победиме !

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.777
Поени од реакции
21.479
Лично мене највише ме нервира она што ферги го прави со составот ... абе немаме изиграно 2 утакмици во серија со ист состав .. и да запнал да ги ротира играчите по позиции ... форсирање на џонс во средина , форсирање на смолинг за крило ... и што све не . Гигс го поштувам ептен ама договор на уште 2 години ? ....

Мајкл Џексон покажува највеќе сега .. ама ништо конкретно, повеќе ја силува топката отколку што игра ... Среден ред не постои кај нас !!!!

И да што бидна со повредата на Клеверли од 3 недели ? Мислам дека поминаа 5 месеци ........
........

Kajgana Shop

На врв Bottom