Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
И со Базел и сега со Бенфика ме оборија...Аххх бе Манчестер ли е ова ??? Тие 4 коло веќе си обезбедуваја пласман во 1/8 финале а сега,чекаат последно коло ...
те оборија?? абе вчера да бев на олд трафорд со пиштол ќе ме имаше на вести ...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
И со Базел и сега со Бенфика ме оборија...Аххх бе Манчестер ли е ова ??? Тие 4 коло веќе си обезбедуваја пласман во 1/8 финале а сега,чекаат последно коло ...
освен кога е Бенфика во групата :) Нека ни се паднат во ждрепката во 1/4 финале па да ги расчистиме долговите :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
"We will go to Basel to win the game,We are still in the fight, we have nine points and we will go to Switzerland to get another three. We are Manchester United and we never give up, we work very hard for every game."

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Ме разочараа вчера искрено, играа како да се веќе пласирани и ја потценија бенфика ко да се работи за чкљ тим од мала речица. Сега заслужено може да сносат последици, и во следна фаза (ако не се посерат со базел) да играат против барса/реал/баерн...па ќе биде весело.
И да, најбитното - доста зборење, сакаме дела.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.913
Поени од реакции
7.007
Во врска со ЛШ?
Ако изгубиме ... отпаѓаме , ако тепаме сме втори , ако изгубат Бенфика , а ние тепаме тогаш ќе бидиме Први:icon_mrgr:
Значи со боринче си го бараме да ни падни Барса, а? :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.913
Поени од реакции
7.007
Шо ни требаше да дојдиме до вакво дереџе? Со таков перфектен старт во ПЛ, со “прелесна“ група во ЛШ на која си те се смеевме кога ја извлекоа, сега да киксираме, дома да примаме по 2-3 гола. Мислам ова е недозволиво за тим кој цели на пласман во топ 4. Ај можда па АПОЕЛ ќе заврши прв и нас ќе ни падни во 1/8 :pos:
--- надополнето: Nov 23, 2011 7:16 PM ---
Шо ни требаше да дојдиме до вакво дереџе? Со таков перфектен старт во ПЛ, со “прелесна“ група во ЛШ на која сите се смеевме кога ја извлекоа, сега да киксираме, дома да примаме по 2-3 гола. Мислам ова е недозволиво за тим кој цели на пласман во топ 4. Ај можда па АПОЕЛ ќе заврши прв и нас ќе ни падни во 1/8 :pos:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Страшното се теоретските шанси за испаѓање од групата, и тоа што реваншот го играме на гостински терен.. а тоа што би играле со Барса или Реал на пример, едвај чекам ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И што ако се игра реваншот на гости? У 99та против Јуве во полуфинале сме играле на Олд Трафорд како третолигаши и сите очекувале да не избомбардираат таму. Епилогот го знаете.

И не ми кажувајте само не споредувај тој Манчестер со овој, аман, затоа што некад и со страва тим нијанса одлучува дали ќе одиш натаму или не. Навратете се во 2008 како за глупост ќе ги изгубевме и двете титули а имавме најдобар тим у Европа. Спорт е ова.
--- надополнето: Nov 23, 2011 7:41 PM ---
Упс заборавив, Ферги аут, Џонс аут, Де Геа аут, Фердинанд аут... (дополни)

A

apidrone

Гостин
До пред утакмицата Берба аут, Керик и Флечер аут (не се материјал за Јунајтед), Евра аут (истрошен)...

Kajgana Shop

На врв Bottom