Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Во моментов полн сум со негативна енергија овде ќе си се ослободам од негативната енергија .... ќе си кажам шо мислам според јутубе видеово т.е. Highlight од натпреварот.
Значи волов Џонс , доби кола , за која јас,татко ми , дедо ми , син ми , внуците на син ми таму пра пра пра внуци незнам ти шо , нема да купат онаква кола со само 19 години!Зеде кола му се зеде умот,јебига младо дете , исто ко на џупче му дајш тулумби од радост ќе умри.Налет то уште ко дојде антипатичен ми беше, сеа дури и си вотна авто-гол, можеби не беше негова вина ама јебига тој ја сноси вината.....Второ де Геа , 20 милионскиот голман нема вежбано шутирање? Или на вулканизер ги пренапумпале топките па не можеше да ја дошутира? Ебате голман ебате заради него вториот гол.....
3-3 Базел :tapp: , сеа па со Бенфика 2-2 ... ај тро вторава екипа ја сметам за поасолна , ама сепак глупи, прости голови примивме .... Ама Базел:tapp:
Ич не сум задоволен..........

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џонс со 19 години игра прва постава за репрезентација и Манчестер - Лелел Џонс капитениште, цар, ѕверотина, ќе ги строи сите, леле каков tackle на Бејл му направи, аууу царр

Џонс со 19 години си дава автогол што им се има случувано на класа дефанзивци - Џонс идиотиште кола си купил умот у колата лелеле кретениште, џупче.

Бајдвеј колата му е од пред месец дена, не му е вчера купена па да му е умот во неа не се секирајте. Ај бе гледајте видеа да видите Роналдо како се киксаше коа беше кај нас првите две сезони со исти години ко Џонс. Незнам, несфатливо.

А Де Геа кога ни го спасуваше газот против Ливерпул и го носевте по аватари убаво ви беше а? Кога против Стоук одбрани зицери? Против Челзи? Пеналот на ван Перси?

Не му требате на клубот во добро, тогаш лесно е да се радуваш. Поддржувајте ги во лошо.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Да ве потсетам...
--- надополнето: Nov 22, 2011 11:52 PM ---
^ Светот е суров
Суров беше и во 1958 па пак се издигнавме со титула во ЛШ. Лани се трескавте од земја со клупското мото сега у мајчина ги терате. Нека ви служи мотото и за вакви момент, тоа и му е намената.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Кога ве читам тука искрено ми се лоши... Поради таквите ко вас и престанав да пишувам на темава пошто сватив какви навивачи сте. Кога има успех - тоо цареви сме, шампиони, најдобри сме, кога има пораз - кретени, дебили, под итно надвор од клубот, мора нов играч... Па добро бе мајку му дај одлучете се на што сте. Имајте малце верба имајте малце надеж, Манчестер сме не се откажуваме толку лесно и верувајте дека ќе не послужи среќата, секој има лош ден и секој пораз не боли, но тоа е тоа Манчестер...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^ Никогаш не сум го пофалил Џонс ниту ми е по ќеф, де Геа прави киксови исто како и ван дер сар на почетокот , ама НЕРВОЗЕН сум во моментов морав негде да си искажам отровот на душава шо ми беше, а тоа дека вие таквите фанови (навивачи) никогаш не сте го критикувале клубов, ништо фазла не ве прави фан навивач од мене, јас самиот одлучувам колку е голема мојата љубов и верност кон клубот, а отстрана кој сака и шо сака нека зборува (y)
--- надополнето: Nov 22, 2011 11:58 PM ---
Кога ве читам тука искрено ми се лоши... Поради таквите ко вас и престанав да пишувам на темава пошто сватив какви навивачи сте. Кога има успех - тоо цареви сме, шампиони, најдобри сме, кога има пораз - кретени, дебили, под итно надвор од клубот, мора нов играч... Па добро бе мајку му дај одлучете се на што сте. Имајте малце верба имајте малце надеж, Манчестер сме не се откажуваме толку лесно и верувајте дека ќе не послужи среќата, секој има лош ден и секој пора не боли, но тоа е тоа Манчестер...
Уживај само јас сум овде таков ХЕЈТЕР каков што го нарекувате , едноставно за КРИТИКУВАЊЕ беше и шо сеа? Да се плашам да пишам како некои навивачи да се бодрам самиот дека се ќе биде во ред?
Здравје господ Базел да ги тепаме да одиме понатаму дај боже.
Јас овде не сум да збирам лајкови или следбеници, за жал не се кандидирам за претседател , важно си кажав шо мислев кој се сложува со мене арно кој не не.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ја не знам како не ве мрзи да се карате .. :pos:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Уживај само јас сум овде таков ХЕЈТЕР каков што го нарекувате , едноставно за КРИТИКУВАЊЕ беше и шо сеа? Да се плашам да пишам како некои навивачи да се бодрам самиот дека се ќе биде во ред?
Здравје господ Базел да ги тепаме да одиме понатаму дај боже.
Јас овде не сум да збирам лајкови или следбеници, за жал не се кандидирам за претседател , важно си кажав шо мислев кој се сложува со мене арно кој не не.
Не е за сложувањето и несложувањето секој си има право на свое мислење, ама научете се да прифатите пораз и немора одма да кукате како нешто не чини, а после победата да го величате истото тоа што сте го гледале кога има и пораз... капиши ? :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ја не знам како не ве мрзи да се карате .. :pos:
Кој се кара бе?
Никој, само си ги искажуавме своите емотивни чувствува во теков на вчерашниот натпревар ништо фазла...
Благодарам за разбирањето,лека ноќ
--- надополнето: Nov 23, 2011 12:03 AM ---
Не е за сложувањето и несложувањето секој си има право на свое мислење, ама научете се да прифатите пораз и немора одма да кукате како нешто не чини, а после победата да го величате истото тоа што сте го гледале кога има и пораз... капиши ? :)
Никогаш не сум го величел ниту минатата сезона ниту оваа, секогаш си стојам на моето, а за титули секако дека Манчестер Јунајтед е голем клуб не велам не , ама ДЕНЕШНАВА утакмица ме изнервира толку многу заради глупите голови....... нз нз нз ....
Нервозава ќе ме убие

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.473
Поени од реакции
7.946
LOL serot ne se nervira ne pa vie :confused:
igra kako igra promashivme predobri shansi napagjavme, i shto se vika srekja u nesrekja za prvpat sezonava imavme dominacija vo sredinata!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Ајде барем Реал да ни се падне у 1/8 финале, сакам да играме против Роналдо, па макар и да отпаднеме :D

^ ова ако завршиме втори.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Муабетот за Џонс и неговата нова кола :cuc:, уште малку и ќе си го испушам! Флечер беше мангата денес, таква енергична игра од него неам видено одамна. Имаше муабети и дека му прошол рокот, не се враќало тоа веќе. Тие ни се капацитетите јебига. Ќе си одпаднеме сега од Баерн/Реал/Барса и ќе си го свиткаме опашот знаејќи дека со оваков тим не се освојува ЛШ. Инат човек е Ферги не го купува Снајдер, затоа и ќе губиме стално од Барса. Додека се засилуваат сите со екстра играчи ние еден Јанг само, епа не бива...

A

apidrone

Гостин
Јас мислам да ги продадеме Џонс и Де Геа во јануари, евентуално налето. Што не ги бива не ги бива. *don't tell me you don't recognize my bloody sarcasm

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Што фајде од тоа?:cautious:
Ќе ја осети моќта на ТЕАТАРОТ од другата страна:D
Џонс од денес те мразам,не те сакам веќе.
Де Геа и тебе!Уште од коа украде крофни знаев каков си!:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom