Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.726
Зашо не глеате на Спортклуб + бе? Супер акција за голов иначе.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.339
Одлично одиграна акција.. и ете го Берба.. треба да им го пушта Ферги на послабите екипи ќе ги полни :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа ете, кога му се затрчаа на Том да го удвојат одма му ја пушти на Парк без да го погледне и Парк до Берба, токму тоа ни фали.
--- надополнето: Oct 25, 2011 7:05 PM ---
Да погодам, коментаторот дрнда за Видиќ што си отишол од репрезентација? :Р
--- надополнето: Oct 25, 2011 7:05 PM ---

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.726
Првите 5-6 мин тоа па после почна за 1-6 :D Бербатов, зашто не играш вака секоја утакмица?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Е неможам да сватам, како Видич игра денес, а не играше против Шити .... Ферги е неверојатен....

п.с Еве го Димче, мора од следната утакмица да добива повеќе шанса !
--- надополнето: Oct 25, 2011 7:26 PM ---
Е жал ми е кога ги нема и 2цата во тимот, како да не ми биде ... :)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Ах Томче Томче, да му се скратат нозете на душманот што те покоси .... детето е просто "no comment". Некако Диуф не се снаоѓа, или ми се чини?

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Подруга е средината со Клеверли, се гледа од километар. А Бербатов виде колку се 2 + 2, дека треба да се бори за секоја топка, да го даде својот максимум, а не како минатите сезони да си го лади на центар. Се надевам ќе се вразуми, јас би му дал шанса и против Евертон.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
цццц аххх бе ѓаволи !! Еден пораз од Шити ве натера да смените мислења за многу играчи од МЈ? да ви се мо*ам у фановите !! еден пораз не може да ја покаже реалната форма на екипата. Треба да бидеме реални дека и со Лузерпул и со Шити С.А.Ф не излезе со најдобриот состав ! Црвениот картон на Џони смени многу работи !! каков таков пораз боли посебно шо е од комшиќите !! Нивата е долга !! вие после 9мо коло ќе барате играчи за да се купат/продадат во јануари ? па тоа не се лојални фанови! Секоја чест за тие фанови шо не почнаа со "продавање" на играчите :) со критикување на остатокот на екипата !! ОСВЕН ЏОНИ за кој сите делиме мислење дека не заслужува да биде во Јунајтед!!
нашиот период за квалитетни игри надоаѓа !! затоа верувајте во тоа шо го имаме :) С.А.Ф знае шо прави ! а денот со Шити беше само еден лош ден ! We have to get over this quickly... Stay strong, stay proud!!

Kajgana Shop

На врв Bottom