Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

В

Вори

Гостин
Оште помило ке ми биде ако не дојдеш, а верувам и на тебе. :)
Ти па мислиш дека ја толку се замарам со личности на форумов?Има луѓе со кои се расправам постојано овде,а во реалниот живот ми се другари.Така да.. :D

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ти па мислиш дека ја толку се замарам со личности на форумов?Има луѓе со кои се расправам постојано овде,а во реалниот живот ми се другари.Така да.. :D
И шо викаш, Торес гол ке даде? Наш Џонc на грб ке го каче и ке трча цела утакмица со него! :)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Денеска ќе биде интересен и тежок дуел.
Тежок во смисла што Челзи играат добар технички фудбал нема да се залетуват многу во напад , па ќе биде тешко додека го отвориме резултатот.

Се надевам на сигурна победа, сме и отсекогаш сме биле поквалитетен тим, така да реномето не учи дека со Челзи каде и да играме, кога и да играме ние сме тие што сме фаворити и треба да бркаме победа !

Единствено нешто што малце ми ја мати работава е шо не сум сигурен колку средниот ред ќе функционира со оглед дека најверојатни парнери на Андерсон во тој дел од теренот се Керик или Флечер (можна е и некоја комбинација со Гигс али пошто играше баеѓи време со Бенфика не верувам дека ќе го почне натпреварот)...а САФ не би бил САФ доколку можеби ни приреди некое друго изненадување во формацијата.

Руни е во врвна форма така да очекувам да продолжи со добрите игри и да “збрца“ некое голче обавезно !

и то...Ви посакувам да уживате во фудбалот , па се надевам ќе си честитаме три нови бода после завршувањето !

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
De Gea; Smalling, Jones, Evans, Evra; Nani, Fletcher, Anderson, Young; Rooney, Hernandez

Subs; Lindegaard, berbatov, Giggs,Park, Carrick, fabio, Valencia

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
1-0
СМОЛИНГ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Како само ја заби !!!