Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Прочитав на сајтот на "Marca", има потврда за ова:

QUOTE OF THE DAY

If you ever see me out on a stretcher as Alves and run back, give me a kick
Rio Ferdinand, on Twitter

?

Се надевам ќе ја освоите лигата, да се покрие срамот. Поздрав до сите!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прочитав на сајтот на "Marca", има потврда за ова:

QUOTE OF THE DAY

If you ever see me out on a stretcher as Alves and run back, give me a kick
Rio Ferdinand, on Twitter

?

Се надевам ќе ја освоите лигата, да се покрие срамот. Поздрав до сите!
Да, на Твитер вчера Рио објавуваше, ѕирни подолу, има и повеќе коментари кај што оправдува како игра Мурињо :) http://twitter.com/#!/rioferdy5

Мојот тим е фантастичен

Во врска со најдобрите играчи во Премиер Лигата, Сер Алекс беше запрашан да каже кој е најдобар играч од противничките тимови. На тоа прашање, Сер Алекс кратко одговори: „Лука Модриќ.“,

:vozbud:

Manchester United Reserves Claim Premier Reserve League (North Group A) Title Against Arsenal Reserves

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Да, на Твитер вчера Рио објавуваше, ѕирни подолу, има и повеќе коментари кај што оправдува како игра Мурињо :) http://twitter.com/#!/rioferdy5

Мојот тим е фантастичен

Во врска со најдобрите играчи во Премиер Лигата, Сер Алекс беше запрашан да каже кој е најдобар играч од противничките тимови. На тоа прашање, Сер Алекс кратко одговори: „Лука Модриќ.“,

:vozbud:

Manchester United Reserves Claim Premier Reserve League (North Group A) Title Against Arsenal Reserves

Дава дознавање стариов за когo ќе праќа покана летово! :icon_bigg

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Мило ми е што светот конечно виде кој е Манчестер Јунајтед и какви се ''фудбалерите'' на Барселона.

А и не знам зошто многумина го потценуваат овој тим на Манчестер, речиси ист тим имаме како оној од 2008, ни фали само Роналдо, но го имаме препородениот Нани, тука е и Валенсија, како бекови ги имаме Рафаел и Фабио за кои мислам дека можат да одиграат подобро од Браун, потоа во напад го немаме Тевез, но го имаме Чичарито кој за неполна сезона постигна повеќе голови отколку Тевез за двете години поминати на ОТ, па и Бербатов го немавме таа сезона, кој оваа игра доста солидно со исклучок на мечот со Шити, кога се врати на старите бламажи.
Ако победиме во финалето, тоа ќе ми биде најдрага титула откако јас навивам за овој тим, затоа што ќе играат против фантастични фудбалери, но уште поголеми пички.

Девојки, извинете што го употребувам овој израз за да ги опишам глумците од Барселона, не ми текнува ништо подобро...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мило ми е што светот конечно виде кој е Манчестер Јунајтед и какви се ''фудбалерите'' на Барселона.

А и не знам зошто многумина го потценуваат овој тим на Манчестер, речиси ист тим имаме како оној од 2008, ни фали само Роналдо, но го имаме препородениот Нани, тука е и Валенсија, како бекови ги имаме Рафаел и Фабио за кои мислам дека можат да одиграат подобро од Браун, потоа во напад го немаме Тевез, но го имаме Чичарито кој за неполна сезона постигна повеќе голови отколку Тевез за двете години поминати на ОТ, па и Бербатов го немавме таа сезона, кој оваа игра доста солидно со исклучок на мечот со Шити, кога се врати на старите бламажи.
Ако победиме во финалето, тоа ќе ми биде најдрага титула откако јас навивам за овој тим, затоа што ќе играат против фантастични фудбалери, но уште поголеми пички.

Девојки, извинете што го употребувам овој израз за да ги опишам глумците од Барселона, не ми текнува ништо подобро...
А мене знаеш што ми е најсмешно? Што Ферги против Бурса си дозволи луксуз да игра со втор тим, Обертан да е главна ѕвезда и пак да ги собере бодовите, иако се закануваше Валенсија за првото место и пак три рекорди направивме :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Uste edna grupa fanovi mrazaci na Barca :))))))))
Во никој случај!
Само мразачи на идиотските притисоци кон судијата и препедерските излежавања на терен при никаков или минимален контакт! Е за тоа сме мразачи!

п.с. Се надевам дека нареден сличен старт над Алвес(кога и да е) нема да стане и ќе пропушти барем пола сезона(не за нешто друго, за ум)!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.937
Поени од реакции
7.050
Ајде ајде полека и неутралните се приклучуваат кон Црвената армија. Се некако си се врти работата за одмазда за Рим и услишување на желбите на оние навивачи кои виделе мака од Барса :) А за последната изјава на Ферги....очекувајте да понуди 30+ мил. фунти и Модриќ е наш, верувајте :) И онака Тотенхем нема да игра ЛШ. Ова од сезонава е макс. што може Модриќ да го направи со Тотенхем.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Се надевам дека ако играте со Барселона ќе ги изгазите тие педерчињата и глумците и на фудбалски и на онаков друг план. Ривали сме, али за вас ќе биде цел фан клуб на Челзи во финалето, можете да се обложите на тоа. Не можам да поднесам некој на нечесен начин нон стоп да победува.

--- надополнето ---

[/COLOR]Некој луд ко што направил профил за Каи, направил и за Жозе Мурињо :pos:

http://twitter.com/#!/TheRealMourinho

Back from my meeting with Fergie. Slipped something in his drink... Manchester United here I come! #mufc #ManUnited :pos:
This is the special page. I am José, I manage Madrid, and my hobbies include winning cups, leagues and all matches.
:)

--- надополнето ---

I am sick of people following me in the shops, let me buy vegetables in peace! :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Што е со Аушвицов? :uvo:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гигси, Бекс и Сер Алекс на свадбата на Кејт и Вилијам (дека имаат витештво), ако најдам слика ќе постирам :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
A

apidrone

Гостин
Што викам јас, уште викендов да им честитаме со титула :) Али затоа и Тотенхем ќе треба да помогнат :):)

Kajgana Shop

На врв Bottom