INVINCIBLE
MUFC
- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 3.462
- Поени од реакции
- 434
А зашто не играа? Ги гледав обесени на Твитер цело времеКоуфи и Екангамене денес на Енфилд.
А зашто не играа? Ги гледав обесени на Твитер цело времеКоуфи и Екангамене денес на Енфилд.
Веројатно е постаро, и јас сега то го видов... И можно е да било, тој едини пат кога сме победиле при последните посети, ако не се лажам 2005/06Видеово е годиште со арката на Ное плус дење е, како може ова вчера да се дешавало?
Последен пат на ОТ не победивте 2006/07, 0:1, Дрвојор даде гол, 80-85 минута некаде беше.Веројатно е постаро, и јас сега то го видов... И можно е да било, тој едини пат кога сме победиле при последните посети, ако не се лажам 2005/06
Да, одбрани пенал Кушчак на тој натпревар, кој сам го направи. Инаку тоа беше на почетокот на натпреварот, Дрвото ни даде гол на крај и победија.^^ И промашен пенал на Жилберто Силва, поточно одбраната на Кушчак, тој натпревар беше нели?
Хауард Веб заборави да напоменешДа, одбрани пенал Кушчак на тој натпревар, кој сам го направи. Инаку тоа беше на почетокот на натпреварот, Дрвото ни даде гол на крај и победија.
И видеото што го постави apidrone, кога со рака ни даде гол, педерче... после само на Манчестер му помагале судиите.
Ми го зеде зборотХауард Веб заборави да напоменеш
На што ве потсеќа ова што му се случи на Жилберто Силва?Одбраната на Кушчак: