па шо и тој е човек да земи некој играч (шо не го оправдувам) ама пак види Челзи 50 мил фунти за Торес??!?!?Е ако Ферги даде 60М за еден играч, шо сварно јас не би ни сонел, дури и за враќане на КР, тогаш фудбалот навистина станал срање
па шо и тој е човек да земи некој играч (шо не го оправдувам) ама пак види Челзи 50 мил фунти за Торес??!?!?Е ако Ферги даде 60М за еден играч, шо сварно јас не би ни сонел, дури и за враќане на КР, тогаш фудбалот навистина станал срање
добар заклучок.ќе си останеме ние со сколс,гигс,фердинанд и ван дер сарЕ ако Ферги даде 60М за еден играч, шо сварно јас не би ни сонел, дури и за враќане на КР, тогаш фудбалот навистина станал срање
Што се фаќаш баш за нив? Ко да не знаеме дека се стари веќе и дека не можат да не вадат секој натпревар. Што не ги спомнеш Рафаел, Фабио, Смолинг, Чичарито, Нани... ?добар заклучок.ќе си останеме ние со сколс,гигс,фердинанд и ван дер сар
таков е пазарот сакал нејкел ако МОРАШ ќе купуваш
За ниеден од овие не се кренала таква прашина како што се крева за Пасторе,што мислиш ќе го земеше нани за 25 а да е иста ситуацијата како со Пасторе исто и за Чичарито,Рафаел и Фабио мислам дека се од 17 години во клубот.Што се фаќаш баш за нив? Ко да не знаеме дека се стари веќе и дека не можат да не вадат секој натпревар. Што не ги спомнеш Рафаел, Фабио, Смолинг, Чичарито, Нани... ?
60 милиони евра што пиша Христов Фергусон нема да даде ни за Роналдо, не па за Пасторе. Друга работа е и тоа што Ферги никогаш не игра со вакви играчи, знаеме сите дека 4-4-2 е негова формација, а овој за во таква формација не го бива. Ни за во 4-3-3 не би се вклопил, не пак 4-4-2. Едноставно, откако јас го пратам Манчестер сме немале ваков Кака/Озил/Зидан тип на играч, класичен плејмејкер.
Ако некој купуваме летово, јас верувам и сакам тоа да биде Санчез. Крилата се главната сила на Манчестер, а овој има потенцијал да биде најдобар.
Би требало да е вистина сепак несум сигурен ни јас ке видиме во наредниов период.The leg injury Manchester United's Nani sustained in a tackle by Liverpool's Jamie Carragher on Sunday could end the Portuguese winger's season because of the risk of infection.
Точно е ова ?
Фудбалерите што се во хедерот се многу лошо исечени, дај напрај ги малку подобри.Сајтот е вратен со многу подобар дизаjн