Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Добра игра во првото полувреме и на нашите и Марсеј(повеќе заради нашата одбрана)!

Не знам како до сега не примивме гол, Браун беше очаен во некои дуели, среќа што не ни се врати по глава!

Руни и Чичарито напред беа супер, Нани се гледа дека има последици од повредата, не е нај нај ама се надевам на победа!

GLORY GLORY MAN UNITED!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Добро изигравме, ама мора што побргу да постигнеме и втор гол. Вака ништо не е сигурно.

И во второ полувреме доколку е сеуште 1 - 0, треба да се внесе Валенсија во игра, некако Нани и Гигс слабо ми делуваат по страничните позиции.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ај да си дадеме уште 1-2 гола, дека овој Браун ќе ме уништи.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Супер играме некако одбранат не ми е бас стабилна ама ги тепаме французиве у второ очекувам Валенсија да влезе и да им даде еден гол.Се читаме по натпреварот

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Се разгоре играта на крајот од мечот.. :) Храбра игра од Марсеј, браво за нив...ама ние заслужено си водиме.. Ај нека продолжат така, само малце посконцентрирано во одбрана и сигурно поминуваме..

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.825
Поени од реакции
5.634
колку е само Керик спремен за пуштање во некој шестолигаш :pos: а од Браун не знам шо очекувате.. па човекот 15 години е резерва на резервите... среќа шо ги иаме Чичарито и Руни ептееееен расположени и Сколс во средина смирен и стабилен иначе ќе ја усериме...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
колку е само Керик спремен за пуштање во некој шестолигаш :pos: а од Браун не знам шо очекувате.. па човекот 15 години е резерва на резервите... среќа шо ги иаме Чичарито и Руни ептееееен расположени и Сколс во средина смирен и стабилен иначе ќе ја усериме...
Иста утакмица глеаме? Сколс според мене најлош е на теренот досеа, заедно со Браун.

B

BooBojan

Гостин
Мене пак ме радува пожртвуваноста на Руни и Смолинг особено.
И добрата игра засега.Но доколку не дадеме уште еден гол барем докај 60та минута има шанса да не пре**ат.

A

apidrone

Гостин
Ме плаши помалце овој Рафаел... Да не се деси ко лани со Баерн, со Грипери :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
SAF: "It's not over yet. We need the second goal and if we get that we'll be ok."

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.780
Поени од реакции
21.484
Браун балерината !!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од