OziLLLL
MADRIDISTA
- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 3.334
- Поени од реакции
- 1.892
Леверкузен
Поздрав дечки!
Леверкузен
Поздрав дечки!
А кој си ти, па јас тебе да ти се правдам/објаснувам/whatever? Не кријам јас ништо. Ако ти пречи, жали се на друго место, гајле ми е. Ако ништо друго, барем сум со тимот и во добро и во лошо. Не мрчам после секој неуспех.Морам да ти реплицирам брачко , тебе сеедно ти е ако еднава екипа киксни другава сигурно ќе тепа... (Манчлестер Јунајтед , Реал Мадрид и Јувентус) така?
Па искрено и зато вакви постови пишуваш.... Немаше до сеа паметен некој да пиши овде еве јас така се најдов па да ви реплицирам...
И јас да имав 2-3 екипи favourite и јас ќе делев бардина овде...
Дајте бе деца аман ви објаснив и линк ви постирав прошлата страна дека не е до тоа секоја сезона по 100 милиона да се трошат, Англија е ова, не е Шпанија, даночишта огромни има на све. Зашо сите спортисти што ги знаете у Монако се пријавени дека живеат? Хамилтон зашо е пријавен таму дека живее а Лондончанец е?
Олд Трафорд се доградуваше 2006? Се доградуваше. Керингтон се реновираше пред две сезони? Се реновираше. Се работи на купување на земјиштето околу стадионот? Се работи. Летово пешачкиот предел околу Олд Трафорд и мегасторот во него се реновираа? Се реновираа. Клубов познат е по тоа што подобро да потроши 2 сезони да види дали млад играч ќе се развие отколку да купи друг? Познат е.
Не сте ми сфатливи стварно, дај читајте повеќе работи за активностите на клубот ваш, не само трошење пари за играчи.
Поздрав од Москва дечки ... само пази да не се лизнеш !!!
Поздрав дечки!
Luzerpul 2x,Leverkzen,Arsenal
Поздрав дечки!
Жити тебе, некои бараат смена на Фергусон заради еден пораз, го обвинуваат него за истиот и што ти знам уште штоЖити тебе , кај виде за Фергусон да се плука овде?
Ова си вадиш од г'зот или од ноктите тоа ѓубрето?Жити тебе, некои бараат смена на Фергусон заради еден пораз, го обвинуваат него за истиот и што ти знам уште што
критикуваме, да ферги е крив за поразот .. никој не побара да си оди .. иди земи наочари и прочитај што е напишано !!!!!!!Жити тебе, некои бараат смена на Фергусон заради еден пораз, го обвинуваат него за истиот и што ти знам уште што
Со самиот факт што си имаш резервен клуб, твоите муабети овде губат на важност. Ти можеш да бидеш со тимот и 10 комада да ги прима по утакмица ама одма ќе отрчаш кај другиот да го бодриш, додека претходниот не закрепне.А кој си ти, па јас тебе да ти се правдам/објаснувам/whatever? Не кријам јас ништо. Ако ти пречи, жали се на друго место, гајле ми е. Ако ништо друго, барем сум со тимот и во добро и во лошо. Не мрчам после секој неуспех.
Поздрав.Тоа е тоа и уште од натпреварот на ОТ против Базел се плашев баш од ова... Лош период, премногу повреди, смена на генерации и сето тоа влијае врз целиот тим со игра без никаква идеја која се повторува веќе подолго време (не знам стварно како победувавме против Вила, Свонси и остали...). Фалат играчи што ќе ја водат играта затоа што немаме во моментов таков лидер каков што беше Роналдо во претходните сезони кој може сам да го носи тимот. Руни и по овој меч денес докажа дека лесно некои работи надвор од Јунајтед можат да ја променат неговата форма на големо. Лесно е сега сите да ги критикуваме (знам за тоа), ама кога тоа го направив пред еден месец сите ми се нафрлија као демек не сум го знаел Јунајтед, тоа било само лошо издание и бла бла...Ме интересира сега нивното мислење за ова што се случи денес, сите што викаа по нас дека не сме биле фанови поради тоа што по еден лош натпревар сме ја искритикувале играта или некој поединец. Сега можеме комотно да се насочиме кон ПЛ. Да се доведат засилувања уште во Јануари и на некој начин да се обидеме да ја поправиме сликава што е во моментов креирана. Во ЛЕ ќе играат младите, не ни е важен исходот таму сега.
GGMU!!
И мене ме боли верувај не сакам да звучам дека не ми е гајле. И не измислувам ништо јас не викам дека некој не го сакал Манчестер нити па викам дека некој се сомневал во големината на клубот. Наврати се неколку страни наназад по форумов и ќе видиш дека после секој лош резултат одма се почнува со критики за Фергусон и за пола тим. И тоа е така се до првата победа кога пак Фергусон е ѕвер, најдобар, нема подобар и слично. Мене ме нервира тоа, ако тебе не те нервира или ако ти така сакаш да ги истуриш фрустрациите слободно прави го тоа. И јас не сакам летаргична игра многу добро знам како може да игра овој тим и ме нервира што не е така последниве недели. Еве и да е вината кај Фергусон како што викаш што со тоа? Кое е решението? Нови играчи или нов тренер?! Нешто мора од ова пошто вака не оди, нели?!.....
Да бе сам си го извадив тоа од мене, а ако ти си зависен од Лике еве сега ќе ти мавнам еденОва си вадиш од г'зот или од ноктите тоа ѓубрето?
Пс на погрешно место и во погрешно време си овде за лајкови...
Прочитав, доволно видов, а фрустарии веднаш одам да лечам, а исто и ти овде лечи ги твоитекритикуваме, да ферги е крив за поразот .. никој не побара да си оди .. иди земи наочари и прочитај што е напишано !!!!!!!
У превод или лечи фрустрации на блогот на торесита , можда ќе ти пише назад повратна !!!
Ова не да нервира, на нерви шета. Затоа и пола членови што постираа тука си заминаа.Наврати се неколку страни наназад по форумов и ќе видиш дека после секој лош резултат одма се почнува со критики за Фергусон и за пола тим. И тоа е така се до првата победа кога пак Фергусон е ѕвер, најдобар, нема подобар и слично. Мене ме нервира тоа, ако тебе не те нервира или ако ти така сакаш да ги истуриш фрустрациите слободно прави го тоа.