Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.758
Поени од реакции
9.535
Јас не разбирам каде е драмата, и што толку страшно направи Гринвуд на снимкава?
Од тоа што читав наводно нитро-оксидот има несакани дејства во форма на глабоволки, поспаност, гадење, повраќање...а ако е точно дека пред приклучување во репрезентацијата е видеото е крајно непрофесионално. Плус тоа што дозволил вака да го снимаат е доволно наивен затоа што наредниов период ќе биде сериозна мета на таблоидите, а очигледно вакви снимки добро ќе бидат платени.

@Inglourious Basterd

Брат не викам дека е директно крив, но и самите сме биле сведоци на низа од глупирања кои сме ги виделе по социјалните мрежи од него. Може да претпоставивме без тие видеа за каков лик се работи...Плус тоа што ништо фудбалско не сме виделе од него веќе подолг период.
Е таков кловн кога ќе толерираш подолг период ќе ти се раѓаат нови кловнови во иднина...На Гринвуд не му е прв кикс.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Добро, освен Санчо, толку нема друго десно крило да се купи? Адама Траоре, овој Сентнешто од Њукасл изгледа заебан играч? Некоја трета реална опција?

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Стварно, му се качија на грб на детево без врска, ко демек сето ова е непознато за фудбалерите. Па измислиле топла вода со овие работи.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.637
Поени од реакции
8.216
Добро, освен Санчо, толку нема друго десно крило да се купи? Адама Траоре, овој Сентнешто од Њукасл изгледа заебан играч? Некоја трета реална опција?
Санмаксиман требаше да се проба да се купи уште во Ница кога беше. Ама он е исто лево крило како и куп наши што ги имаме. Нема реална опција на ниво на Санчо, ни близу. Може треба да се дуплира пизицијата со фулбек и средњак што ќе ја покрива пизицијата 8, дури и да го земеме Санчо нема ваљда да го играме додека не испушти душа. Плус и он е дете сеуште.
Гринвуд може да се проба така, ама он кога ќе дојде на некои 20 метри од гол наместо да ја шири играта(кога би бил крило) он ја забива главата во земја и иде на подготовка за шут, многу централно.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
После Санчо, за мене најдобар избор е Сар од Вотворд. Јасно ми е дека не е ни блиску по квалитет до Санчо, но мислам дека со Сар и Гринвуд солидно ќе е покриена таа позиција. Плус ќе биде 3 до 4 пати поефтин од Санчо и е доста млад и може уште да напредува.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.550
Поени од реакции
8.131
Дечки има едно дете у Германија сега скоро дојде, на секоја утакмица што ја изигра гол даде, Чонг мислам се викаше личи ќе го биде :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.612
Поени од реакции
6.410
Даглас Коста. :angel:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене ова со ликов ми делува како насила да го пикаат по клубови

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Немале пари за Санчо нашиве, опциите им се Бејл, Коста и Перишич ...
Сосема спротивна информација за тоа што го работи Оле со тимот за ангажирање на помлади играчи, а не кој веќе навлегуваат во 30тите години.
На ова воопшто не верувам

Kajgana Shop

На врв Bottom