Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.573
Поени од реакции
8.195
Фред коректно си ја брка работата до сега, сече доста топки.
Фред посра топки али собра нешто, Погба скоро све посра муебам тикварот.Еден пас не погоди се посра, направи една грешка што за малце ќе не кошташе скапо.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.882
Поени од реакции
67.483
Не дадоа репетиција, ама кај беа Гринвуд и Бисака за голот на Севиља?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Не дадоа репетиција, ама кај беа Гринвуд и Бисака за голот на Севиља?
Бисака испадна на пасот од Окампос,многу високо беа двајцата.
Фред е одличен денес.
Гринвуд слаб.
За Рашфорд пишав пред некое време ,ако му се игра ок,ако не нека искача да не му ебам мајката ја него,боље Лингард нека трча,овој мочково го остави Вилијамс на цедило позади 5 пати.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Без Матиќ средината ни е доста полоша, како распашана банда се без него, тотално несврзани.

Рашфорд е во лоша форма, премногу лоши и непотребни потези прави, нека помине уште ова ама мора да се собере за наредна сезона.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.763
Поени од реакции
9.548
Мора повеќе да го користат ВАР. Значи нема разлика дали судија погрешил со недосудување на прекршок, игра со рака со погрешно доделен аут кој претходи на постигнат гол. И ситуацијата на крајот со Бруно беше дискутабилна за пенал.

Во второ треба да го местат Диего Карлос на втор жолт...виси човекот. Кај нас Вилиамс виси исто, треба да внимава.

Глуп гол примивме...Настрана што топката не смее така да се прошета до петерец, исто и ДДГ знам дека е линијаш ама мора да има поинаков пристап при вакви топки. Само ја посматра топката и бавно се движи...

Фред и Погба губат често топки, десно АВБ многу се остава сам и мора поддршка од Гринвуд. Оле мора да среди нешто во полувремево.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Операциите на Рашфорд не беа баш наивни и ме плаши да не се форсира беспотребно.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Како не сум ја приметил ситуацијава со Бруно прееска врска неам ама њтф?? Чист пенал ми изгледа мене, ко брз воз го собра :confused:

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.429
Поени од реакции
7.130
Иначе Вилијамс делува ко прилично неинтелигентен лик.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Заслужуваат да изгубат ебате тоа неспособните говеда. 20 еден на еден шанси со голман малку им се за гол да постигнат :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom