DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.858
- Поени од реакции
- 5.709
насинг њу фор дис клаб..Знаете дека вечер Манчестер игра полуфинале, така?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
насинг њу фор дис клаб..Знаете дека вечер Манчестер игра полуфинале, така?
Za zal ne gledam kako Solskjer kje go povtori uspehot na Mourinjo vo Mancester.насинг њу фор дис клаб..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Zboram za trite kupa sto gi osvoi, toa e bitnoto.Навистина, тешко дека ќе го повтори ,,успехот" на Мурињо, да се искара со цела екипа и секоја утакмица да гасиме ТВ 20-та минута.
А пак еден успех шо имаше Мурињо....Za zal ne gledam kako Solskjer kje go povtori uspehot na Mourinjo vo Mancester.
Vecer pak kje izveduva nesto Solskjer so startniot sostav ili formacijata, vo toa sum siguren. Ako zagubat i treto polufinale ovaa sezona, togas stvarno treba da se postavuvaat prasanja.
Da ne bese Mourinjo kje inavme samo eden kup vo poslednite sedum godini. Znam deka ne go sakate, ama da ne bese on nemase Ibrata da igra za nas, Pogba, Matic, Mikitarijan....А пак еден успех шо имаше Мурињо....
Фудбалскиот геније кој остави длабоки траги во црвениот дел на МанчестерMiktarijan rece i ostana ziv
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Како што рече подолу тие трансфери на Погба и Ибра останаа како единствена светла точка од него. Среќа што освоивме ЛЕ, иначе уште првата сезона ќе му беше бродолом. А ЛЕ освоивме затоа што бевме 3 класи над сите останати тимови тогаш, а сепак до последен момент се тресевме секоја утакмица со екипи како Ростов, Андерлехт, Селта. Штетата што ја направи не ја покриваат 10 куп трофеи.Zboram za trite kupa sto gi osvoi, toa e bitnoto.
POGBA rece i ostana ziv
Da ne bese on nemase ni LE da imame, i plus narednata sezona LS, i kambekot vo Pariz, ama dobro.Miktarijan rece i ostana ziv
Kje gi vidime vecer dzvezdite vo podem....Golemo dostignuvanje stvarno, spomenik za Miki pred OT
Темава ја пратам редовно, избегнувам да коментирам ама... некогаш не знам дали се заебаваш со коментариве или си сериозен?Kje gi vidime vecer dzvezdite vo podem....