Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.768
Поени од реакции
10.072
Нека проба Оле со Башака капитен наредна сезона.
Нека проба со Шо или Рашфорд подобри лидери се секако.
Автоматски споено мислење:

Ај да ги видиме позитивните работи сигурно се повеќе од киксовите.
Ја би рекол дека е лидер, не е п..ка, не се штеди ,секоја утакмица играл, пожртвуван, без подршка или не сфатен од партнерот до него, со него одбраната изгледа постабилно, знае да повлече напред, знае да даде пас, знае со глава.
Брат лидер не е оној што ќе ја игра секоја утакмица туку треба да е за пример на теренот и да е прв тој што ќе го покрева нивото на тимот ако падне.
Изгледа заборавивме што е лидер од Видич наваму паѓаат стандардите да не го спомнувам Кин што правеше.

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.837
Поени од реакции
67.269
Мислиш најдобари во одбраната или еден од играчите на сезоната.
Брат откако бидна капитен најверојатно поради притисокот има повеќе лоши партии од добри да му се тргне притисокот можеби и подобро ќе игра а да малку е подобар од Линделоф заради воздушните дуели.
Инаку како лидер скоро и да не пружи ништо исто кога Руни го ставивме капитен.
Наброј 3 лоши утакмици на Мегваер, не каде бил предриблан, него да бил лош цел меч?

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.768
Поени од реакции
10.072
Наброј 3 лоши утакмици на Мегваер, не каде бил предриблан, него да бил лош цел меч?
Со Челзи во купот последната со Саутхемптон чуваше свој играч да не зборам колку пати се сопна против после паузата Спарси против Палас првата против Нукасал првата против Сити во карабао купот не знаеше главата кај му е има уште ама да не тупам.
А што направи како лидер освен што побара од играчите да донираат дел од платата, Што направи на теренот како лидер Бруно постигна повеќе како лидер за пократко време од Мегваер.

Па ако ја делиме така капитенската лента на кого стигнеме зошто да не имаше жар во него пред да дојде Мурињо.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
Па ако ја делиме така капитенската лента на кого стигнеме зошто да не имаше жар во него пред да дојде Мурињо.
И Рохо и Баји имаат жар. Шо не може да стигне до стандарден репрезентативец на Англија, ќе бил капитен на Јунајтед. :D

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Со Челзи во купот последната со Саутхемптон чуваше свој играч да не зборам колку пати се сопна против после паузата Спарси против Палас првата против Нукасал првата против Сити во карабао купот не знаеше главата кај му е има уште ама да не тупам.
А што направи како лидер освен што побара од играчите да донираат дел од платата, Што направи на теренот како лидер Бруно постигна повеќе како лидер за пократко време од Мегваер.

Ова ти на јутјуб имаш гледано.
Или различни утакмици имаш гледано од остатоков од фан клубов.
Мегваер ја трансформираше одбраната на Јунајтед од просечна во трета најдобра во ПЛ со милион клин шитој во сите натпреварувања.
И ти сега најде да паметуваш, не бил лидер и не бил јак стопер.
Знае со топка, во воздушни дуели е неприкосновен, позиционирањето му е топ, добро чита игра, за мене е во топ 3 стопери во ПЛ. Единствена слаба страна му е брзината и кога би донеле брз стопер мислам дека би бил уште подобар.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.768
Поени од реакции
10.072
Знае со топка, во воздушни дуели е неприкосновен, позиционирањето му е топ, добро чита игра, за мене е во топ 3 стопери во ПЛ. Единствена слаба страна му е брзината и кога би донеле брз стопер мислам дека би бил уште подобар.
Статистичи зборуваш или лично што со гледал па твоја претпоставка дека е у топ 3 у премиер лигата јас по мое за малку влегува во топ 5 само заради тоа што Лапорте беше повреден цела сезона.
Инаку не дека нема подобрувања во одбраната има секако али зборувам повеќе за лидерството на Мегваер отколку за играта.

Не го разбра сарказмот на Фросе.
Па што се разбирам јас од сарказам кога го предлагам Шо за капитен.

Последно уредено:
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.612
Поени од реакции
6.410
Зошто би позајмиле инвалид, кои згора на се и кога е здрав не е нешто посебно? Навистина не ве разбирам со предлозиве?
Далеку од тоа дека не бил нешто посебно, пред 2 години беше меѓу најдобрите штопери. Потоа го заредија повреди. Незнам какви му се повредите но 26 години е, постои можност да се препороди. Не му оди во полза и моменталната токсична атмосфера која владее во Барса. Јас сум секогаш за играчи кој немаат историја со повреди но ми се виде примамливо бидејќи достапен е и за позајмица која нас би ни заштедила пари за везен или некоја друга позиција.

Инаку Рафаел направил глупав црвен во 119та минута. :D А мислев дека го смирил темпераментот со годините овој. Ама зелка. Да имаше малку повеќе во тиквата можеше да направи многу подобра кариера.

Последно уредено:
Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Далеку од тоа дека не бил нешто посебно, пред 2 години беше меѓу најдобрите штопери. Потоа го заредија повреди. Незнам какви му се повредите но 26 години е, постои можност да се препороди. Не му оди во полза и моменталната токсична атмосфера која владее во Барса. Јас сум секогаш за играчи кој немаат историја со повреди но ми се виде примамливо бидејќи достапен е и за позајмица која нас би ни заштедила пари за везен или некоја друга позиција.

Инаку Рафаел направил глупав црвен во 119та минута. :D А мислев дека го смирил темпераментот со годините овој. Ама зелка. Да имаше малку повеќе во тиквата можеше да направи многу подобра кариера.
Умтити има стаклени колена и со 50 миљони у џеб не би го земал

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Никогаш не бил Умтити меѓу најдобрите штопери.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.837
Поени од реакции
67.269
Што кажа бе другар...

Edit @Vampiria зашто го избриша постот?

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom