- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 4.652
- Поени од реакции
- 8.255
Дај боже! Натаму иде, сега баш гледам у вратот ќе го стигне Руни@fennel мислам дека Гринвуд ке ти го смени мислењето дека е патарушка.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Дај боже! Натаму иде, сега баш гледам у вратот ќе го стигне Руни@fennel мислам дека Гринвуд ке ти го смени мислењето дека е патарушка.
Ова ко Бранко што беше за се крив на времето, така и Оле.нормално дека Оле, среќен беше човекот па и одмор си дадоа ден пред да заврши преодниот рок
само ние со толку пари можеме тим да склопуваме пет години
Sent from my iPhone using Tapatalk
и ефектот е тоа големото 5 местоМоре среќа имање Оле, само 15 утакмици нема пораз![]()
па пре би рекол за Вудвард е дежурен кривец кај фановитеОва ко Бранко што беше за се крив на времето, така и Оле.
Па не можеш да впериш прст кон конкретно една личност, зашто никој не може да ти каже кој ја носи таа финална одлука дали играч ке се купи или не. Едни викаат Вудвард, Оле, Џаџ, етцетера.па пре би рекол за Вудвард е дежурен кривец кај фановите
Еве некој попаметен од мене подобро склопилСо Мурињо се мачевме со ретардиве, без коментар
Е баш ова не ми текнуваше, ама без разлика денеска си го гледав мојот МУ и уживав.... Уствари уживав и кога Скоти им го брцна на Комшиките со залетАууу! Ме потсети ова на контрата на Парк, Руни и Роналдо против Арсенал во ЛШ.
Аууу! Ме потсети ова на контрата на Парк, Руни и Роналдо против Арсенал во ЛШ.
Па да го продадеме Мегваер и да го вратиме Смолинг, што велиш?Мегваер вчера колку глуп потег имаше кога со гради му ја врати на ајсменот
секое коло почна да прави по некој испад