Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
И полека малце бе... Ќе треба да ми ја затворат темата за една недела ако продолжите вака.. :place:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ланската форма од ПЛ си ја пренесовме во ЛШ а другово обратно, лани во ЛШ све со 1-0 тепавме :pos:

Ќе се консолидираат, без гајле. Мене Андерсон ми е мистерија од кај испадна повреден ама може и васпитна му е тоа на клупа.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
151
Поени од реакции
179
Decki gledajte i od svetlata strana a toa e deka gomnarite od City imaat minimalni shansi za plasman i plus Milan seuste moze da ja tepa na Barsa i da go osvoi prvoto mesto hahaha :).
Ako udrime "zenska matematika" togas rabotava e sledna. Kako vtoro plasirani avtomatski nema da moze da igrame so Arsenal i Celzi koi se prvi vo grupata a spored praviloto vo ovaa faza da ne igraat timovi od ista zemja togas gi odzemame ovie dve ekipi.
Ja stavame na strana i Benfika i sega ostanuvaat mozni protivnici od samo 5 grupi. Tuka sega za sega sigurno prvo mesto imaat Real, Baern i Inter( i ja kako i ostanatite smetam deka Inter bi bil polesen protivnik a vo drugite dve grupi za prvo mesto ke se borat Apoel i Zenit i Barsa so Milan. Dokolku utre Milan tepa( dajboze hahaha) toa znaci deka ke moze da ja izbegneme Barsa od koja najmnogu se plasam( da bidam iskren). E ako e taka togas ke ni treba uste malku sreka na zdrepkata na koja bi sakal da gi izbegneme samo Real i Baer( vo ovaa faza a potoa e polesno). Ako se sluci ova( ako ne posluzi "sreka" najloso so moze e da go dobieme Milan ili Inter a pokraj drugoto da ne zaboravime i deka ima 20% shansi da go dobieme Apoel ili Zenit, sekako dokolku Porto ne napravi nekoj dramaticen presvrt vo grupata, so toa sto i Porto go stavam kako posakuvan protivnik). Ona sto moze da se smeni sega e Arsenal i Celzi da padnat na vtora pozicija so sto bi dobile uste eden ili dva novi potencijalni protivnici od koi najmnogu shansi za toa imaat Leverkuzen i Marsej sto pak od druga strana bi bile idealni za preslusuvanje vo slednata faza.
Izvinete ama ja posle ovoj vecerasen rezultat navistina nemozam da se smiram i postojano baram nekoi opcii koi bi bile dobri za Manci t.e polesno da go pomineme slednoto kolo a posle toa siguren sum deka pominuvame zatoa so Mancester e tim koj tesko se sopira vo cetvrt finale.

Mozni protivnici dokolku odime kako vtori :
Real
Inter
Baern
Milan Ili Barsa
Apoel, Zenit ili Porto

Член од
18 октомври 2011
Мислења
11
Поени од реакции
2
Jas misalm deka Shity podobro e da se plasira.. Bidejki ke ima poteski otakmici ii polesno ke ni bide za vo liga.. A taka ako odpadne.. Ke se koncentrire samo na PL .. I taka ne moze da e sampion vo LS .. Pa neka gura do deka moze.. :) Za nas podobroo .. :))

Член од
27 јуни 2008
Мислења
151
Поени од реакции
179
ваљда не веруваш во ова што напиша

ова е тој начин што го наметнува јунајтед, со самото тоа што си решил да навиваш за јунајтед треба да си спремен да ги преживееш сите овие моменти... и на врвот да стигнеш по најтешкиот пат! BELIEVE
Sefe ja vo momentov gi prezivuvam ovie momenti i se trudam da gi razberam ;). Tuka sum na forumov zatoa so mi e mnogu polseno koga sum so luge koi go sakaat manutd isto kolku i jas. Pozdrav

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
По лошото иде доброто на Базел ќе му закачиме 2-3 гола ко на Бенфика (y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Jas misalm deka Shity podobro e da se plasira.. Bidejki ke ima poteski otakmici ii polesno ke ni bide za vo liga.. A taka ako odpadne.. Ke se koncentrire samo na PL .. I taka ne moze da e sampion vo LS .. Pa neka gura do deka moze.. :) Za nas podobroo .. :))
Добро де Лига Европа ќе си играат.

Btw не знам зошто ама ќе им се истуриме на Базел. Милион пати иаме докажано дека најдобро играме кога ни гори под газот, за жал :tapp: Лани коа не стигнаа Челзи и се решаваше на Олд Трафорд, мајко мила каква утакмица, не знаеа кај е излезот од ОТ. Верувам дека така ќе е и сега освен ако не сакаат боксови да јадат од Ферги :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Една забелешка само иако овај натпревар не го гледав , ама штом видов дека во тандем се Џонс- Фердинанд , некако не ми остави впечаток со Базел , па знае дека вака нешто ќе биди резултатот...
Значи овие двајца никогаш заедно во централата....
Фино лепо 2-2 главоболки ми зададоја сеа уште фали Базел да не победи и да потрчкаат после Лига Европа ....

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Тоа е тоа...само многу ме плаши овај меч против Базел. Се молам да не испадни како против Бенфика пред неколку сезони кога испаднавме :/.

Член од
18 октомври 2011
Мислења
11
Поени од реакции
2
Basel ke primie edno 5 .. Siguren sum.. Fergi znae sto kako treba.. A Benfica ke pobedi so 2-3 razlika na oteal.. I pak ke sme 1 .. :)) A i redno e Rafael da se vrati vo timot.. :D

A

apidrone

Гостин
Basel ke primie edno 5 .. Siguren sum.. Fergi znae sto kako treba.. A Benfica ke pobedi so 2-3 razlika na oteal.. I pak ke sme 1 .. :)) A i redno e Rafael da se vrati vo timot.. :D
За да бидеме први треба да го тепаме Базел плус Бенфика да не го победи Отелул, што ми е незамисливо..

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Pa neka pobedi i Benfica .. Samo treba da pobedime nie so pogolema gol razlika.. :))
Во ЛШ се гледа меѓусебен дуел, а Бенфика е подобра од нас во меѓусебен дуел ради 2та гола на гости што ни ги даде. Единствено сме први само со пораз на Бенфика и наша победа, поинаку не.

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
^ Bazel..ке видиме колку ке прими..
Играта денес не би ја коментирал ...ама пак некако мн грешки се правеа безвеза , и има некој врски со ферги од тука да му каже на Јанг да не нафрла толку високо..си мислиш јао миг го има у напад : ))
Друго ..со е крив де геа за одбраната незнам..ако немаат добра комуникација Џонс/ Џони /Фердинад не е он крив..
Друго..глеам некој спомна светла страна...Шити да биле 3то место..јас сакам да одат понатаму..ипак ЛЕ не е предизвик за нив..сакам шо е можно повеке тешки утакмици да имаат..
Пс..Сакам на Базел нани да и шибне еден гол како Ван нистелрој со и заби ..кој се сеќава знае за кој гол зборам ..кој не нека бара на јутуб: )

Kajgana Shop

На врв Bottom