ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.744
- Поени од реакции
- 43.913
И полека малце бе... Ќе треба да ми ја затворат темата за една недела ако продолжите вака..
Sefe ja vo momentov gi prezivuvam ovie momenti i se trudam da gi razberam . Tuka sum na forumov zatoa so mi e mnogu polseno koga sum so luge koi go sakaat manutd isto kolku i jas. Pozdravваљда не веруваш во ова што напиша
ова е тој начин што го наметнува јунајтед, со самото тоа што си решил да навиваш за јунајтед треба да си спремен да ги преживееш сите овие моменти... и на врвот да стигнеш по најтешкиот пат! BELIEVE
Добро де Лига Европа ќе си играат.Jas misalm deka Shity podobro e da se plasira.. Bidejki ke ima poteski otakmici ii polesno ke ni bide za vo liga.. A taka ako odpadne.. Ke se koncentrire samo na PL .. I taka ne moze da e sampion vo LS .. Pa neka gura do deka moze.. Za nas podobroo .. )
За да бидеме први треба да го тепаме Базел плус Бенфика да не го победи Отелул, што ми е незамисливо..Basel ke primie edno 5 .. Siguren sum.. Fergi znae sto kako treba.. A Benfica ke pobedi so 2-3 razlika na oteal.. I pak ke sme 1 .. ) A i redno e Rafael da se vrati vo timot..
Се гледа меѓусебен дуел, а тука Бенфика се подобри и од нас и од Базел, што значи дека сигурно се квалификувани.Pa neka pobedi i Benfica .. Samo treba da pobedime nie so pogolema gol razlika.. )
Во ЛШ се гледа меѓусебен дуел, а Бенфика е подобра од нас во меѓусебен дуел ради 2та гола на гости што ни ги даде. Единствено сме први само со пораз на Бенфика и наша победа, поинаку не.Pa neka pobedi i Benfica .. Samo treba da pobedime nie so pogolema gol razlika.. )