Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
САМО ради него? Не велам дека е топ, има слабости, посебно воздушните дуели, ама да го кривиш само него за примени голови очигледно не си ги гледал сите уткамици.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.520
САМО ради него? Не велам дека е топ, има слабости, посебно воздушните дуели, ама да го кривиш само него за примени голови очигледно не си ги гледал сите уткамици.
Овака на прва што ми текнува, заради него примивме гол од Палас, кога лошо ја процени топката.

За Бруно, Спортинг сакале да им е достапен за мечот со Бенфика, па потоа да го продадат, каде и да оди.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Ама се тапа околу завршуввање трансфери, да сум Фернандес сега 200к плата ќе барам. Нека си скапат со Переира и со Лингард.
Автоматски споено мислење:

Овака на прва, само заради него примивме гол од Палас, кога лошо ја процени топката.

За Бруно, Спортинг сакале да им е достапен за мечот со Бенфика, па потоа да го продадат, каде и да оди.
Па ако се повреди шо ќе праат? Ем 65м сакат ем кога тие сакат да го продадат и тие не дупат .

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Далеку од тоа дека е само ради него, ама фудбалов денес се игра со пасови и така наречени тап-ин голови, ретко кој дава соло голови, или воопшто нема многу дриблери, на прсти се бројат, така да таа статистика дека ни еднаш не бил поминат или издриблан е ептен глупа, некој ќе помисли се работи за најдобриот дефанзивец во лигата..

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.672
Поени од реакции
8.291
Значи дечково е тапа во проценка при скок игра, на неколку ситуации сум забележал дека како желка ја собира главата, наместо да иде на игра, како да се плаши! За фаќање на крива нога е прв пациент, не е брз ниту окретен! Има поднослива статистика само ради Мегваер и Ван Бисака, инаку до сега пења ќе фатевте од пцуење!
Мене сето ова не ми смета кај него, толку му дал господ. Тоа што Јунајтед мора да се надева на него е проблем на Јунајтед не негов, а и кој е алтернатива? Џонс, не фала:rolleyes:.
Мене ме вади од кожа кога ќе почне да мафта со тоа рачињата, као демек разбира од фудбал ама другите му го кварат планот! А он душичка, јака земја што го држи :facepalm:
Кога @vidooq почна да се откажува од него, значи пиши пропало:D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.576
Поени од реакции
8.205

Поофицијално здравје.

За Линделоф работата е што доаѓа до израз неговиот (не)квалитет, кога е покрај квалитетни играчи.Покрај Џонс прошлата личеше ко Фердинанд.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.520
Делува дека со Бруно проблем е износот кој ке треба да се плати. Нашите сакаат да платат до кај 55 милиони, Спортинг сакаат 70.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135

За овој велат дека е еден од најголемите таленти во Англија...

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.672
Поени од реакции
8.291

За овој велат дека е еден од најголемите таленти во Англија...
Што игра овој? Офанзивен или дефанзивен за врска? По постигнатите голови личи дека е АМФ, а ќумбе организатор ич не ме аресва!

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Линделоф е еден од најмизерните стопери кои играле за Манчестер Јунајтед.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што игра овој? Офанзивен или дефанзивен за врска? По постигнатите голови личи дека е АМФ, а ќумбе организатор ич не ме аресва!
Напаѓач е

Kajgana Shop

На врв Bottom