И што? Пак еден куп голови се примени поради него..
Овака на прва што ми текнува, заради него примивме гол од Палас, кога лошо ја процени топката.САМО ради него? Не велам дека е топ, има слабости, посебно воздушните дуели, ама да го кривиш само него за примени голови очигледно не си ги гледал сите уткамици.
Па ако се повреди шо ќе праат? Ем 65м сакат ем кога тие сакат да го продадат и тие не дупат .Овака на прва, само заради него примивме гол од Палас, кога лошо ја процени топката.
За Бруно, Спортинг сакале да им е достапен за мечот со Бенфика, па потоа да го продадат, каде и да оди.
Далеку од тоа дека е само ради него, ама фудбалов денес се игра со пасови и така наречени тап-ин голови, ретко кој дава соло голови, или воопшто нема многу дриблери, на прсти се бројат, така да таа статистика дека ни еднаш не бил поминат или издриблан е ептен глупа, некој ќе помисли се работи за најдобриот дефанзивец во лигата..САМО ради него? Не велам дека е топ, има слабости, посебно воздушните дуели, ама да го кривиш само него за примени голови очигледно не си ги гледал сите уткамици.
Значи дечково е тапа во проценка при скок игра, на неколку ситуации сум забележал дека како желка ја собира главата, наместо да иде на игра, како да се плаши! За фаќање на крива нога е прв пациент, не е брз ниту окретен! Има поднослива статистика само ради Мегваер и Ван Бисака, инаку до сега пења ќе фатевте од пцуење!САМО ради него? Не велам дека е топ, има слабости, посебно воздушните дуели, ама да го кривиш само него за примени голови очигледно не си ги гледал сите уткамици.
Што игра овој? Офанзивен или дефанзивен за врска? По постигнатите голови личи дека е АМФ, а ќумбе организатор ич не ме аресва!
За овој велат дека е еден од најголемите таленти во Англија...
Линделоф е еден од најмизерните стопери кои играле за Манчестер Јунајтед.САМО ради него? Не велам дека е топ, има слабости, посебно воздушните дуели, ама да го кривиш само него за примени голови очигледно не си ги гледал сите уткамици.
Напаѓач еШто игра овој? Офанзивен или дефанзивен за врска? По постигнатите голови личи дека е АМФ, а ќумбе организатор ич не ме аресва!
Ако не сум се помешал, најсликовито го опишуваат како Деле Али, сем ако не се зезаш.Напаѓач е