- Член од
- 21 март 2015
- Мислења
- 1.274
- Поени од реакции
- 1.162
Секое негово повлекување напред е опасност за противночкиот голИ секако Џејмс супер играч
Секое негово повлекување напред е опасност за противночкиот голИ секако Џејмс супер играч
Ротирање на централни бекови е многу лоша пракса. Мене ми се свиѓа што Солскер е конзистентен на тие позиции. Е сега дали Линделоф има капацитет да биде првотимец во евентуално шампионски Јунајтед некогаш, е друг муабет.Туанзебе зошто не го игра? Го форсираа на почетокот а и солидни партии имаше. Очекував да го гледаме почесто.
Па баш дека Линделоф игра топло ладно. Му го зема местото октомври некаде, стартуваше 2-3 во лига Аксел и се повреди. Еве веќе има месеципол откако се врати од повреда но слабо го игра Оле. Него и Вилијамс со задоволство би ги гледал пред Шо и Линделоф.Ротирање на централни бекови е многу лоша пракса. Мене ми се свиѓа што Солскер е конзистентен на тие позиции. Е сега дали Линделоф има капацитет да биде првотимец во евентуално шампионски Јунајтед некогаш, е друг муабет.
Povreden e Tuanzebe tri nedeli vekje, zatoa ne e ni na klupa, tuku Jones.Да имаме десетка ко Ериксен и десно крило ко Санчо, Марсијал ќе се изнадава голови. Со леснотија ги завршува шансите. Имаше една кога комплицираше безпотребно и ја еба на крај но задоволен сум од него.
Туанзебе зошто не го игра? Го форсираа на почетокот а и солидни партии имаше. Очекував да го гледаме почесто.
Ем добар на топка,ем трча како луд го има насекаде,ваљда му требало повеќе време да се адаптираПозитивно ме изненадува Фред со последниве натпревари.
Зашто да се менува сега стоперскиот двоец сега кога и Линделоф игра се подобро,има уште многу утакмици ке добие шанса и ТуанзебеПа баш дека Линделоф игра топло ладно. Му го зема местото октомври некаде, стартуваше 2-3 во лига Аксел и се повреди. Еве веќе има месеципол откако се врати од повреда но слабо го игра Оле. Него и Вилијамс со задоволство би ги гледал пред Шо и Линделоф.
Во што се состои позитивноста?Позитивно ме изненадува Фред со последниве натпревари.
И така не ни требаше напаѓач, туку среден ред.Халанд во Дортмунд. Официјално.