Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

S

silmarillion

Гостин
И да му донесат и да не му донесат исто е. Пред католички божиќ прогнозирам отказ.

MAN UTD'S CHIEF SCOUT LEAVES FOR ZENIT

Manchester United chief scout Javier Ribalta has left the club to join Zenit Saint Petersburg just 13 months after arriving at Old Trafford.

Ribalta, formerly head scout for Juventus, has agreed a deal to become Zenit's new sporting director until 2021.

During his five years with Juventus, Ribalta took a leading role in the signings of Paul Pogba, Paulo Dybala, Kingsley Coman, Dani Alves and Alvaro Morata.

:)
 
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.655
Поени од реакции
9.235
Ви се дивам на оптимизмот, најискрено. Ја типувам дека Мурињо нема на крај на сезона да биде тренер на Јунајтед, ако не му донесат CB и RW до крај на трансфер периодов.

Луѓе, МАТА ни е десно крило. Човекот е поспор од фиќо пред зарибување. Имаме 2 бека од по 33 години кои најверојатно ке играат прв состав.
Оптимизам ќе биде ако типуваме титула, а јас мислам дека ќе биде тешко за тоа. Реалноста ни е топ 4 и 1/8 финале во ЛШ. На крај се согласувам дека со таков скор има шанси Жозе да го јади на крај на сезона. Дај Боже да не демантираат и да не изненадат позитивно. Да не беше ланскиот Сити и Ливерпул кој направи топ фудбалско лето во поглед на припреми и трансфер можеби и ќе имавме и други прогнози.


Едит: Што е ова шпекулацииве со Јери Мина од Барса?
 
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.505
Поени од реакции
6.136
Што читам нешто Смолинг во Волвс?
И за Зидан. :D
 
Последно уредено:
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.655
Поени од реакции
9.235
Санчез имаше топ припреми. Се гледа дека е физички добро спремен и се надевам дека ќе распука сезонава.
Переира исто така. Фред ми остава добар впечаток засега.

На пресот Жозе кажа дека Лукаку, Џонс, Рашфорд и Линделоф се враќаат 3 дена порано за да се фит против Лестер.

На прашање кога ќе се врати Марсиал кажа дека не знае така да со оглед на тоа што не се врати ниту на припремите, по оваа изјава мислам дека ќе си бега и искрено со последново негово однесување колку и да е потенцијал покажува непрофесионализам и непочитување кон клубот, па нека го фаќа патот.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
 

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.464
Поени од реакции
20.267
Ништо, ги решивме Реал што значи сме спремни да ја освоиме ПЛ, а тоа повлекува и дека не ни се потребни засилувања.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
 
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.259
Поени од реакции
7.263
Едина позитива од турнеава ми е Переира и ќе биде тапа ако не остане сезонава.Каква техника има, можеби и со Мата се јаде.Не знам како ќе се снајде во вистинскиот фудбал, не се некое преголемо мерило подготовкиве, ама стварно има што да понуди, од креација и добар пас и визија до изведување прекини и добар шут, башка сигурен сум дека ќе трча повеќе од Погба :D

За првпат после господ знае колку години сме одлично ситуирани во средината и за секој играч и позиција имаме достојни и квалитетни замени.Камо да можевме да го речеме истото за десно крило.
 
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.386
Поени од реакции
3.808
Можеби може Переира да се проба како десно крило зошто како што гледам лани во Валенсија пола натпревари играл десно секако од Лингард и Мата нема да е полош.
 
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.495
Поени од реакции
4.058
Мурињо е виновен што збори по медиуми, но вакво однесување на Марсиал е разочарувачко. Вакво нешто не се толерира во наша лига
 
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.195
Изгледа Марсијал апла сака да издејствува трансфер од Манчестер. Во такви слуачи нема никаква потреба од терање инает со играчот, туку само добро да се наплати. Штета инаку, Марсијал е еден од најталентираните млади фудбалети во светот.

Ако замине Марсијал, Санчез ќе се зациментиа лево и тогаш нема никаква опција за десно, затоа што Рашфорд е дупе по таа страна а Мата и Лингард се Мата и Лингард. :toe:
 
Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
А ќутевте кога Мурињо имаше тортура врз Марсијал сега не се толерира ова. Ма ајде, што и да направи на тие копита од Вудвард и Мурињо малку е ...
 

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.464
Поени од реакции
20.267
Не е ова што останал плус, туку си заминал без дозвола.
јаките муда, ме бил на мртва небитна турнеја ... секако дека фамилијата му е пред се.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom