Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам што толку е запнато по ФА купов кога 11 пати е освоен, одамна трубам да отпаднеме, според мене не е тоа приоритет ама шефот изгледа има други мисли.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Ако попуштиме на Арсенал и му дозволиме да оди понатаму, може да ни израмни по бројот на трофеи, затоа. :)

Јас пак сакам да поминеме, ама не по цена против Марсеј со резерви да играме...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ај некој нека ми прати торент за Manchester United - Century of dreams и за 2007/2008.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
New Ryan Giggs banner going up at #MUFC to mark 20 years since his debut

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
-------VDS---
Rafael---Smaling--Vidic-Dolar

-------Gibson---Scholes--

Fletcher--------------Giggs
-----------------Runka------
----------Berba------------
Мрдат е ферги може и со ваков или сличен состав да не изненади и пред утакмица ке се изнапишеме 2-3 страни за тоа дека овј оној не треба да игра и на кај на утакмица само ќе пишеме дека ферги е звер:back:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
“It is a dream for some people to kick these kind of people (hooligans) — so I did it for them, so that they are happy,” said Cantona. “It’s a kind of freedom for them — so they speak about that incident because they felt something special physically. Maybe it was a different feeling. It is a great feeling — but different. I have seen so many players scoring goals and they know what that feels like, but this one — a player jumping and kicking a hooligan — it’s not the kind of thing you see every day!”
But Cantona conceded: “It was a mistake but that’s life — that’s me. You either take it or not. I’m strong enough to come back.”

--- надополнето ---

http://www.castrolfootball.com/rankings/rankings/?team=&comp=&nation=&position=4&search=&offset=0&jump=1

Работава, ќе ми каже ли некој зошто се пензионира? :/

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ВДС зошто се пензионира или како? :)
Ахам, знам дека се пензионира зошто сака да се повлече додека уште е на врвот, ама мислам дека човеков може уште да тера, какви само одбрани имаше сезонава :))))

A

apidrone

Гостин
Вистинската причина лежи тука...

The reason for retirement has been to spend time with his family especially since his wife Anne Marie suffered a brain hemorrhage in 2009.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ахам, знам дека се пензионира зошто сака да се повлече додека уште е на врвот, ама мислам дека човеков може уште да тера, какви само одбрани имаше сезонава :))))
Гледајќи го как бране сега, мислеш оти може оште да тера, ама не е тва тва. Јас комплетно го разбирам и мислам оти тва е најправилната одлука. Човеко е у неговата 41год., бране как ненормален, ама мислам оти малко му треба да му падне се'. Коо ќе дојде време у тај негов живот да му слабее рефлексо, концентрацијата, физичката подготвеност, тва нема да биде бавно, как играч од 25-30год., тва ќе биде наеднач, за 3-4 утакмици и ќе биде за никаде од тва шо е бил пред 3 недели. Најдобро да се пензионира додека е на врво, така ќе остане запамтен как поголем херој, отколко ако се откаже коо ќе се "потроше", па и на самио клуб му одговара тва, без разлика шо дури после којзнаа колко години ќе има таков голман. Тука е и причината шо га спомна apidrone... тва е тва :)

Kajgana Shop

На врв Bottom