НАЛИК на ЧИЧАРИТО?Што позиција игра американцеов?
Според тебе шо би играл?
НАЛИК на ЧИЧАРИТО?Што позиција игра американцеов?
Гледам сега на јутуб споредуваат го со Торес (се надева не со Торес во ЧелзиНАЛИК на ЧИЧАРИТО?
Според тебе шо би играл?
Може да го изротира САФ насегдеМоже е добар али не ни е до напаѓач, нападот ни е супер плус ги имаме Вил Кин, Џош Кинг и Џон Кофи. Не ни треба.
Како што знам темава е за фанови на Манчестер + на нив им се обраќав а за вас да сте биле таму нема да признаете и не замарај.Фотошоп.
I ja go znam imam rodnini i prijateli od amerika i koga doagjaat u leto uvek go spominjaat mislam ushte od koga potpisha pro-dogovor.mn e jak i zatoa go postirav.Другарка од Америка ми вика дека овој е топ играч со желба да се докажува и веднаш би се вклопил во нашиот тим, налик Чичарито. Плус ќе ни годи секаков понатамошен маркетинг во САД.
tocno ne go udri ama go pochesa po peticata, ama ovoj go biva za ice-skatingКако што знам темава е за фанови на Манчестер + на нив им се обраќав а за вас да сте биле таму нема да признаете и не замарај.
Site tie, Minus berba,owen,mozda diuf.Може е добар али не ни е до напаѓач, нападот ни е супер плус ги имаме Вил Кин, Џош Кинг и Џон Кофи. Не ни треба.
Победивме.
Ќе одат некои, за жал немаше ништо организирано на групно ниво, толку ги бива луѓето кои го водат друштвото.Ќе иде некој за Романија од Фан Клуб Манчестер Јунајтед Македонија и од овој фан клуб тука? Оти пред некое време спомнувавте идење, се договоривте?
Доколку иде некој, а се надевам дека ќе има, да сликате, снимите (и се тоа после да ставите тука да исплакнеме очи), да пеете колку ве држи глас и да си дојдете со победа навака, расположени, среќни, весели итн. итн.
![]()
Чист црвен, незнам судијата што гледашеАј сега пресудете сами
![]()
добро толку пратиш спорт или се правиш туп, на 5+ секогаш го дават натпреварот со најефтини тв права т.е најнеатрактивниот и шо има толку тука за глава чукање или чудење? Манчестер е во питање и со Рилски Дол да игра пак ќе има поскапи тв права од Базел - Бенфика.