Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
НАЛИК на ЧИЧАРИТО?
Според тебе шо би играл?
Гледам сега на јутуб споредуваат го со Торес (се надева не со Торес во Челзи:pos:) Сакам да го земеме поради ова видео вакво и за Јанг беа направиле :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може е добар али не ни е до напаѓач, нападот ни е супер плус ги имаме Вил Кин, Џош Кинг и Џон Кофи. Не ни треба.
Може да го изротира САФ насегде :) Иначе не ме сфативте убаво, реков налик Чичарито алудирајќи на неговото инстантно вклопување во тимов :) Се согласувам дека не ни е потребен ама ако не го бива ќе го дадеме негде за пара пак :)
--- надополнето: Oct 17, 2011 5:59 PM ---
Видиќ се враќа во стартниот состав
--- надополнето: Oct 17, 2011 7:10 PM ---
Arsenal waiting to nab Paul Pogba from Manchester United

:pos:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Другарка од Америка ми вика дека овој е топ играч со желба да се докажува и веднаш би се вклопил во нашиот тим, налик Чичарито. Плус ќе ни годи секаков понатамошен маркетинг во САД.
I ja go znam imam rodnini i prijateli od amerika i koga doagjaat u leto uvek go spominjaat mislam ushte od koga potpisha pro-dogovor.mn e jak i zatoa go postirav.
Ima nalik na univerzalen igrac mislam deka fergi ke go koristi ko murinho ronaldo( i napad po potreba, i bilo koe krilo).Levak e deckoto super ja korsti levata,a i desnata e tuka negde i taa ne zaostanuva.
Ni treba eden takov igrac i napad i krilo...
--- надополнето: Oct 17, 2011 7:51 PM ---
Како што знам темава е за фанови на Манчестер + на нив им се обраќав а за вас да сте биле таму нема да признаете и не замарај.
tocno ne go udri ama go pochesa po peticata, ama ovoj go biva za ice-skating :D
--- надополнето: Oct 17, 2011 7:52 PM ---
Може е добар али не ни е до напаѓач, нападот ни е супер плус ги имаме Вил Кин, Џош Кинг и Џон Кофи. Не ни треба.
Site tie, Minus berba,owen,mozda diuf.
bashka kako univerzalec mi izgleda taka da i krila moze da igra bez problem :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ќе иде некој за Романија од Фан Клуб Манчестер Јунајтед Македонија и од овој фан клуб тука? Оти пред некое време спомнувавте идење, се договоривте?

Доколку иде некој, а се надевам дека ќе има, да сликате, снимите (и се тоа после да ставите тука да исплакнеме очи :D), да пеете колку ве држи глас и да си дојдете со победа навака, расположени, среќни, весели итн. итн. :D

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ќе иде некој за Романија од Фан Клуб Манчестер Јунајтед Македонија и од овој фан клуб тука? Оти пред некое време спомнувавте идење, се договоривте?

Доколку иде некој, а се надевам дека ќе има, да сликате, снимите (и се тоа после да ставите тука да исплакнеме очи :D), да пеете колку ве држи глас и да си дојдете со победа навака, расположени, среќни, весели итн. итн. :D
Ќе одат некои, за жал немаше ништо организирано на групно ниво, толку ги бива луѓето кои го водат друштвото.

Ај сега пресудете сами

Чист црвен, незнам судијата што гледаше :LOL:

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
добро толку пратиш спорт или се правиш туп, на 5+ секогаш го дават натпреварот со најефтини тв права т.е најнеатрактивниот и шо има толку тука за глава чукање или чудење? Манчестер е во питање и со Рилски Дол да игра пак ќе има поскапи тв права од Базел - Бенфика.

Kajgana Shop

На врв Bottom