Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Е утре стварно очекувам сигурна игра и победа со барем најмалку два гола, ни требаат две сигурни победи со романциве, посебно сега на меч на гостински терен пред градското дерби викендот.

Пазете на македонското знаме веднаш до трибината каде ќе бидат сместени англиските навивачи :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
прочитај го убаво последното за што си ме цитирал реков еден завас еден занас
1. жан митрев ќе има многу работа со оглед дека сте попуштени малце со срце и со здрав разум секој фтор збор ви е пцуење
2. очигледно не е за секое дете компјутер
3. темава немам намера да ја отворам нареден пат по гадна атмосвера амин
1. Poarno ne meshaj babi i zhabi, i stvarno zan mitrev ke ima rabota so skauzeri!
2. da "dete" koe se razbira mnogu podobo od tebe!
3.i poarno
--- надополнето: Oct 17, 2011 11:52 AM ---

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Важно бугарите не даваат заради Бербатов
pametno ....:)
Manchester United are leading the chase to sign American forward Brek Shea.
Shea, 21, is rated one of the hottest properties in the MLS and has also attracted interest from Liverpool and Manchester City following his superb displays from FC Dallas.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Miodrag Dzudovic se založio da
se kazna Vejnu Runiju, koja
iznosi tri utakmice neigranja, a
posljedica je oštrog starta nad
crnogorskim
reprezentativcem na
nedavnom duelu u Podgorici
ukine.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
pametno ....:)
Manchester United are leading the chase to sign American forward Brek Shea.
Shea, 21, is rated one of the hottest properties in the MLS and has also attracted interest from Liverpool and Manchester City following his superb displays from FC Dallas.
Другарка од Америка ми вика дека овој е топ играч со желба да се докажува и веднаш би се вклопил во нашиот тим, налик Чичарито. Плус ќе ни годи секаков понатамошен маркетинг во САД.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Другарка од Америка ми вика дека овој е топ играч со желба да се докажува и веднаш би се вклопил во нашиот тим, налик Чичарито. Плус ќе ни годи секаков понатамошен маркетинг во САД.
Може е добар али не ни е до напаѓач, нападот ни е супер плус ги имаме Вил Кин, Џош Кинг и Џон Кофи. Не ни треба.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Што позиција игра американцеов?

Kajgana Shop

На врв Bottom