глупава бишка
хаха овај лево дечкото со наочарите мислам дека е Пискачот воџата на Чкембарите од Битола во навивачкиот дел..кај се најде тој во видеото лол
прочитај го убаво последното за што си ме цитирал реков еден завас еден занасhaha ne me smej 2 penala za vasja samo eden primetiv ni toa ne e penal.situacijata so jonny ama topkata go udri u ramo!taka da ne se vadete.A za enrike da ne zboram
I da so sakas , da kazuva kako gi palevte dresoite od tores, kako gi vregjate busby babes i drugo?
dva soveta:
1.Poslushaj go Sucker Punch!
2. Marsh od temava vklucuvajki gi site padobranci kako tebe!![]()
Аааааааааааа Пискачот и Хитлерот... Ааааааааааааааааааааахахаахах неможам поќе, извинете на испадов, али то е...
Ахахах чкембар а пие скопскоАааааааааааа Пискачот и Хитлерот... Ааааааааааааааааааааахахаахах неможам поќе, извинете на испадов, али то е...
Едниот, да, од лево е Пискачот еден од водачите на Чкембарите, а другиот е Хитлерот, колега од факултет... И шо е најтрагично, оригинално тој навива за Вест Хем !!!
Секогаш патуваат тројца голмани, кој сакаш тим види го. Откај знаеш, може стомакот ќе го стегне едниот, другиот на терен, третиот на клупаШити ваљда.
Него ме зачуди зашто сите 3 голмани?