Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.992
Поени од реакции
67.835
Него братов Линделоф, греота да му судиме по неколку утакмици, ама првите знаци не се охрабрувачки. Го викале Iceman, ради ладнокрвноста, а братов има трема ко ја да сум влегол прв пат у игра.

Тек кога ке излезе на Олд Трафорд пред 75.000

E

Epsilon

Гостин
Jas kolku sto gi sledev Benfica, bratov ne zaigra prva postava, a za vo Junajted go tokmat prva postava.. meh, se nadevam kje daj se od sebe da bidi pristoen defanzivec, ali skepticen sum.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Братов е копија на Џонс. Освен тоа што прави киксови, игра и без мозок. Мислам дека во ПЛ мозокот ќе му го испијаат, остајте тоа, први утакмици, трема, ова-она. Некои движења што ги прави не е од несигурност, туку апла се гледа дека му се карактерни а не ме бендисуваат.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
Andreas Pereira will be a part of Manchester United's senior squad this season.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.444
Оваа беше последна пријателска, така? Па какви ви се впечатоците од тимот до сега?

Јас искрено не сум задоволен од тоа што го видов.
Во одбраната никој не се покажа како достоен партнер на Бејли додека левите бекови се прича за себе. Средината ќе видиме сега како ќе функционира со Матиќ. Погба-Ерера стандард башка и Переира ќе освежува.
За нападот мислам дека Тони и Раш се напреднати од лани и полни со желба за надигрување. Лукаку добар на припремите. Мислам дека нема да има некој импакт на играта но ќе дава голови. Другите сметам дека не се кадарни за стандардни првотимци.
Ме загрижува што во нападот не видов некој концепт, истренирани акции и сл. Се се сведува на индивидуалност и центаршут.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.992
Поени од реакции
67.835
Од ова што го видов, Џонс ке биде партнер на Баји на почетокот. Блинд е катастрофален на припремиве, секој побрз бек и крило мозок му испија.

Марсијал ми делува жеден за фудбал, и искрено ме радува.

Вака некако ми делува дека ке биде тимот за почетоков на сезоната. Во Скопје ке биде циркус.

----------------Де Геа
Валенсија - Баји - Џонс - Дармиан
-------------- Матиќ------------------
-------- Ерера ------ Погба
Мата -----Миктарјан ----- Марсијал/Рашфорд
--------------Лукаку----------------

Се надевам дела МекТоминеј и Тимбо ке добиваат минути.[DOUBLEPOST=1501729636][/DOUBLEPOST]Силви Бенд :pos:

Последно уредено:
Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
На запад ништо ново !
Едиствен трансфер кој ме радува и од кој не очекувам промашување е Матич .
Све остало: ја ќе го биде , ја нема :( .
Од промоцијата на Переира во прв тим , само ротација со Мата , не донесе некоја свежина и новост во тимот и искрено и не очекувам од него дека ќе блесне . Карактер е проблем а вук длака мења , ќуд никогаш. Фонсу Менса би требало да биде јак бекап на ЛАВ и јас лично очекувам Мектоминеј да го форсире оваа сезона , освен ако не го збрмчат некаде на позајмица , да окапе :( .
Од ланските првотимци : Статус кво , освен Марсјал кој ми се допадна на припремниве утакмици ! Погба ни подобар ни полош , Ерера исто ! Мктаријан ала Кутињо играч , една ќе изигра супер 10 го нема никаде ама он си беше таков и во Борусија , незнам што очекувавме повеќе од него :cautious: .
Одбраната , каква беше таква си остана . Едиствено доаѓањето на Матич може ќе им олесни на централните дефанзивци ( лејките , со исклучок на Баји).
Незнам дали приметувате ама Мурџо тера еден филм на крупност :) , полека го полни првиот тим со високи играчи .

Последно уредено:
Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Чекајте нека почнат натпреварите кои се битни па коментирајте за играта. Мурињо ниеднаш не го извади најјакиот состав досега па затоа вашите претпоставки не држат вода. Лукаки немало да има импакт, Ерера не се подобрил, Погба исто што ти ја знам. Глупости ,глупости и само глупости. Балансот на тимот е океј во моментов. Се пополнија некои дупки, Марсијал покажува знаци на живот, Дармиан исто, Погба ќе добие повеќе простор за игра годинава, џабе се надевате на Переира кога ќе игра само во некој небитен куп, Мектоминеј исто. Ја се надевам на добра сезона и борба за титула.

E

Epsilon

Гостин
Чекајте нека почнат натпреварите кои се битни па коментирајте за играта. Мурињо ниеднаш не го извади најјакиот состав досега па затоа вашите претпоставки не држат вода. Лукаки немало да има импакт, Ерера не се подобрил, Погба исто што ти ја знам. Глупости ,глупости и само глупости. Балансот на тимот е океј во моментов. Се пополнија некои дупки, Марсијал покажува знаци на живот, Дармиан исто, Погба ќе добие повеќе простор за игра годинава, џабе се надевате на Переира кога ќе игра само во некој небитен куп, Мектоминеј исто. Ја се надевам на добра сезона и борба за титула.
komentirame za toa sto sme videle na pripremite. :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
ме интересира дали со musc заедно организирате, ко да имаа и тие најава

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не, многу е поразлично од нивната квази организација, ние правиме посебен настан со поддршка од официјалното здружение на навивачи од Англија, еве го самиот настан и соопштението.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Коментиравте и за припремите на Ван Гал дека ќе газиме па видовте што се деси. Ништо не значат припремните утакмици.
Добро , знам дека е жешко ама што си така на нож ? Муабет си правиме а кој ќе е во право , бог знае !

S

silmarillion

Гостин
И САФ доаѓал у Скопје. Е тоа би било фотка за сите пари да го начекаш негде. Кај рекоа дека ќе бидат сместени во Grand Plaza?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И САФ доаѓал у Скопје. Е тоа би било фотка за сите пари да го начекаш негде. Кај рекоа дека ќе бидат сместени во Grand Plaza?
Да :) шаторот таму и нема мрдање.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Добро , знам дека е жешко ама што си така на нож ? Муабет си правиме а кој ќе е во право , бог знае !
И ти си во право ама превише хејт на тимов а немаме ништо сериозно видено уште ме нервира.

Kajgana Shop

На врв Bottom