Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.444
Лани почнавме со средина Фелаини-Погба-Руни годинава Матиќ-Погба-Ерера. Епа има разлика.

Конечно ни се дефинира стартната постава.
Нека земат едно јако десно крило(Перишиќ не го сметам како таков) и ај наздравје.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Мислам дека Матиќ ќе биде одичен трансфер иако бев повеќе со Даер-Фабињо бидејќи се помалди и би биле долгорочно решение ама со Матич добиваме одличен дмф и со него и Погба би добил повеќе слобода во играта и би играл повеќе напред. Сега останува уште да се донесе некое десно крило и може да се кае дека имаме преично успешен трансфер период.
[DOUBLEPOST=1501427978][/DOUBLEPOST]
Извор е дејли стар така да информацијва би ај зел со резерва.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.985
Поени од реакции
67.800
A и уште еден висок играч. Ако Мурињо може да извади 3 добри сезони од него, полна капа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Луѓе ај бе со ова што ги прајте фудбалериве на 28, 29 веќе стари, само во наш фан клуб е ова. :D Ме сецкате и психички влијаете, некој ден ќе примам дома рандом агентче што пропагира пензиски трети столбови, не знам што.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
A и уште еден висок играч. Ако Мурињо може да извади 3 добри сезони од него, полна капа.
Ќе заврши одлична работа ако успее толку да му извади. Само во првата цњлосна сезона си беше доволно константен. После почна премногу да се губи, дури и лани имаше премногу фрустрирачки натпревари каде што секоја топка ја губеше, иако општо вака имаше ок сезона.

Иначе според мене грешка е да си оди Фелаини ако доаѓа Матич. Требаше и него да го зачува затоа што колку толку му вршеше работа за од клупа. Сега ај за една позиција тука се Матич и Керик. А за Погба и Ерера кои ви се замени?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.444
Следното лето се пензионира капитенот така да рачунај пак ќе треба да зимаме играч за тој дел од теренот така да ако забушавува србинот лесно може да ја заземе улогата на Керик а некој нов да го заземе неговото место.
Ни требаат фудбалери во зрели години, во последно време само дечурлана земаме. Освен Керик и Валенсија (и Јанг ако воопшто може да го рачунаме) немаме играч над 30 години.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Луѓе ај бе со ова што ги прајте фудбалериве на 28, 29 веќе стари, само во наш фан клуб е ова. :D Ме сецкате и психички влијаете, некој ден ќе примам дома рандом агентче што пропагира пензиски трети столбови, не знам што.
И за Керик истиот муабет се праеше кога имаше 28-9 години, па еве пред некој ден 36 ги фрцна :D

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Од долгорочна гледна точка Фабињо е подобро решение но Матич има работен стаж во ПЛ .
Така да во овој момент он е најдобро решение за подигање на МУ , повисоко од фрустрирачкото 5-6 место :cautious: .
А плус , лично одамна го сметам за идеално решение за нашите проблеми во задната линија !
Лани мислев дека Погба ќе го играат таму ама циганот си избори статус : кога сакам тогаш играм .
Сега треба некој друг да ја работи неговата црнечка работа ;) !

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Мене многу повеќе ми се бендисува што ќе си оди Фелаини, како со играч помалку бевме на терен со него. За Матиќ не знам што да кажам, ептен малку утакмици имам гледано на Челзи последниве две години за подобро мислење. Мене прва желба ми беше Даер, ама тоа е. Се освен Фелаини е апгрејд на таа позиција. Уште едно крило да донесат, по можност класично десно и таман ќе биде составот.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.985
Поени од реакции
67.800
Следното лето се пензионира капитенот така да рачунај пак ќе треба да зимаме играч за тој дел од теренот така да ако забушавува србинот лесно може да ја заземе улогата на Керик а некој нов да го заземе неговото место.
Ни требаат фудбалери во зрели години, во последно време само дечурлана земаме. Освен Керик и Валенсија (и Јанг ако воопшто може да го рачунаме) немаме играч над 30 години.
Hмм, мислиш дека ке ги игра Ерера и Матиќ сезонава еден до друг?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Фелаини стартер, него некој ако може линк за мечов

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.444
Hмм, мислиш дека ке ги игра Ерера и Матиќ сезонава еден до друг?

----Погба----------------------
-----------------------Ерера----
------------Матиќ--------------

Очекувам 4-3-3 со ваква поставеност а кога ќе ни треба поофанзивен состав против бункер екипи Мики/Переира место Ерера/Матиќ.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.985
Поени од реакции
67.800
----Погба----------------------
-----------------------Ерера----
------------Матиќ--------------

Очекувам 4-3-3 со ваква поставеност а кога ќе ни треба поофанзивен состав против бункер екипи Мики/Переира место Ерера/Матиќ.
Па тоа е позицијата на Керик сега. Затоа ме зачуди кога викаш наредната сезона.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.444
Па тоа е позицијата на Керик сега. Затоа ме зачуди кога викаш наредната сезона.
Керик го рачунам замена за Матиќ па зборот ми беше кога Керик ќе се пензионира(следното лето) играчот кој ќе го пополни местото во тимот да го седне Матиќ на клупа.

Kajgana Shop

На врв Bottom