Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Иначе нели зш небитни беа трофеиве што ги освоивме, четврти сме на ранкингот на УЕФА, после Реал, Јувентус, Атлетико а зад нас е Монако.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
Иначе нели зш небитни беа трофеиве што ги освоивме, четврти сме на ранкингот на УЕФА, после Реал, Јувентус, Атлетико а зад нас е Монако.
Дај линк за да се курчам низ маало

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.762
Поени од реакции
9.545
За тековнава сезона ама. По коефициент на УЕФА за последниве 5 сезони сме 15ти.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

B

BooBojan

Гостин
Manchester United je objavio prihod od 288 miliona dolara, više nego Chelsea, Arsenal, Tottenham i Liverpool kombinovano.
Тaчнo ли е oвoa, не ми е веенo мнoгу.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester United je objavio prihod od 288 miliona dolara, više nego Chelsea, Arsenal, Tottenham i Liverpool kombinovano.
Тaчнo ли е oвoa, не ми е веенo мнoгу.
да, EBITDA (earnings before taxes, interest, depreciation and amortization. Зш да не ти е верно, барем одделот за маркетинг на клубов ако ништо друго злато вреди а и рачунај немаше утакмица сезонава што не ни беше одбрана за ТВ пренос.

R

red.devil

Гостин
Кои трофеи? Само еден е битен (во случајов за нас) за да си толку високо на УЕФА рангот. :D
Нека не те чуди што Серија А ја стигна ПЛ во ранкингот со земање бодови во ЛЕ. Приближно исто тежат колки и ЛШ, затоа и толку е високо Јунајтед како победник за оваа година.
Кажувајќи го ова, знам дека ја знаеш методата за бодирање, што прави мислењето да ти има уште појќе смисла. :)
Да се избројат овчичките во фан клубов кои што стварно мислат дека Черити Шилд и Лига куп носат некакви бодови. :icon_lol:

И тоа е тоа што го зборат сите, џабе специјалката ги тераше играчите да покажуваат три прсти. Јунајтед освои еден битен трофеј кој му ја 'спаси' сезоната на некој начин за циркузот шо му се деси во ПЛ на Џозето. Другите се декор и зголемување на квантитет колку да си има алиби за мизеријата.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кои трофеи? Само еден е битен (во случајов за нас) за да си толку високо на УЕФА рангот. :D
Нека не те чуди што Серија А ја стигна ПЛ во ранкингот со земање бодови во ЛЕ. Приближно исто тежат колки и ЛШ, затоа и толку е високо Јунајтед како победник за оваа година.
Кажувајќи го ова, знам дека ја знаеш методата за бодирање, што прави мислењето да ти има уште појќе смисла. :)
Да се избројат овчичките во фан клубов кои што стварно мислат дека Черити Шилд и Лига куп носат некакви бодови. :icon_lol:

И тоа е тоа што го зборат сите, џабе специјалката ги тераше играчите да покажуваат три прсти. Јунајтед освои еден битен трофеј кој му ја 'спаси' сезоната на некој начин за циркузот шо му се деси во ПЛ на Џозето. Другите се декор и зголемување на квантитет колку да си има алиби за мизеријата.
Зборев за множина за трофеите, пошо некои и се спрдаваа дека ЛЕ не значела ништо или па она, Мурињо да ја баталел ЛЕ за ПЛ :)))))) ок, знам дека потфрливме таму ама не сме во моментов во ситуација да збориме дека ЛЕ е небитна. Освен Руни, Ибра и Керик, другиве стап имаат освоено, немаат таков луксуз па да баталуваат работи.

R

red.devil

Гостин
Зборев за множина за трофеите, пошо некои и се спрдаваа дека ЛЕ не значела ништо или па она, Мурињо да ја баталел ЛЕ за ПЛ :)))))) ок, знам дека потфрливме таму ама не сме во моментов во ситуација да збориме дека ЛЕ е небитна. Освен Руни, Ибра и Керик, другиве стап имаат освоено, немаат таков луксуз па да баталуваат работи.
Едно да е јасно, Мурињо секогаш треба да ја батали ЛЕ за ПЛ ако мора да прај компромиси. Нема дискусија околу тоа, Фергусон е биден најдобар пример. Кога може тој да батали, може секој и опростено ќе му е. Ама толку беше западнат во го*на што тоа му беше единствена шанса за утешна награда и спас.
Ги заборави Де Хеа и Валенсија. :)) На тоа ако ги додадеш Џонс и Смолинг како играчи кои што биле преку пет сезони на ОТ, значи дека и тие имаат искусено злато. Така да, скоро цел прв тим има нешто освоено во кариерата.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.985
Поени од реакции
7.131
90 мил евра за факинг Мората??? Поарно со Рашфорд да си останеме. А Реал копилиња скапани. (n) Еден куп играчи им дадовме досега и така да уценуваат. Ко нема да им скапе Мората цела сезона на клупа, никој да не им го купи. Тие нас 90 мил евра :eek: Ако го сакаат Де Геа сега нашиве нека им бараат 150 мил :свиркам:.

B

BooBojan

Гостин
Пa уште 20-30 милиoни плус и Кејн ќе гo купaт, гaрaнтирaни 25-30 гoлa пo сезoнa.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пa уште 20-30 милиoни плус и Кејн ќе гo купaт, гaрaнтирaни 25-30 гoлa пo сезoнa.
Уживај си дека Леви ќе ти го даде Кејн.

И дај не паничете за цениве, гледате дека овој период не може да се земе ништо квалитетно без разлика на која позиција игра без 50, не ви ги зема никој од новчаник.

Kajgana Shop

На врв Bottom