Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.708
Новинар близок до Лион вели дека обновен е интересот за Лаказет и сме биле каде каде понапред од Дортмунд и Арсенал. Наводно Лаказет бил лут зошто Арсенал не го материјализирале трансферот лани, во смисла не им бил битен толку. Земете го ова со доза на сомнеж зошто прв пат го читам новинаров.
тој е тој муабет... им праиме услуга на Атлетико со Лаказет кај нас, зашо тој нели имаше verbal agreement со нив... и на лето 2018 direct swap Лаказет за Гризман... и волкот сит и овците на број :pos: :pos:

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Заборавате дека најголемото засилување за сезонава се врати од позајмица... :icon_lol:

Спаваш ли мирно @аце_настески :icon_mrgr:
Новиот Кристијано Роналдо се врати, вистина се врати. Не.Кога по сите изгледи Перишиќ е нов играч на Јунајтед немало играч некогаш што сум го сакал повеќе во тимот од Лукаку моментално. Исто кога по сите изгледи ќе се игра по крило робусен напаѓач од типот на Лукаку е неопходен во тимов.

madrock

Bogey
Член од
23 април 2014
Мислења
777
Поени од реакции
2.457
Ако Жозе биде следната сезона у Топ 4 може слободно од радост да скока до небо... Перишиќ? :facepalm: 52 000 000 :pos:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.568
Поени од реакции
8.178
Знае што прави Мурињо, седете мирни.На Лукаку му се радувам многу, тенк добиваме што ќе кине во напад, башка проверен е во лига и веќе неколку сезони игра на високо ниво.Лаказет исто би бил одличен избор, но како ќе се адаптира.За Белоти моментално сум скептичен, но не сум го гледал доволно да оформам мислење.

Друго гледам сте се фатиле за Перишич.Од една страна пекате дека треба проверени и готови играчи од друга страна, ќе му земал минути на Рашфорд и Марсијал.Па ако игра Марсијал ко што играше сезонава од клупа да не мрдне, зборите лингард и мата нејкете да ги гледате десно а кога се носи крило зошто се носи.Многу комбинации се можни, не мора да значи дека Перишич ако на хартија е лево крило може да игра само лево.Башка ја мислам дека Рашфорд,Џеси и Мики ќе се ротираат десно по потреба, лево Марсијал и Перишич во Напад Лукаку/Рашфорд/Марсијал по тој редослед.И самите видовте дека натпревари ќе има, сите ќе играат.Башка Руни ќе си оди, а Ибра и да остане до Јануар минимум нема топка да пипне.

Ќе бевте мирни да беше трансферот на Перишич 30 милиони?Седете мирни, не ги давате вие од ваш џеб, си има клубот математика, гарант ќе направат 35 милиони унапред плус некоја бош клауза која може нема да се исполни.Башка по веројатно ми е да успее Перишич него Хамес, ама нели Хамес е име, галактико, а што веројатно ќе биде ди марија 2 не е битно.Да не се правам нит сум нострадамус нит менаџер, ама calm your tits down, знае што праи #Ж :icon_lol:

R

red.devil

Гостин
Знае што прави, си регрутира војници кои што повеќе ќе играат за него отколку за клубот. Пичка исплашена е да не му се задеси истото што му се задеси во Реал и Челзи (а ќе има ризик ако ја повтори сезонава - само што ќе нема ЛЕ да го спасува) па затоа си собира миленичиња и профил на играчи кои што ќе го слушаат без оглед на се. Перишиќ, Вилиан, Варан.... Како малку да беше Ибрахимовиќ. Да не се разбериме погрешно, тоа не е лошо до голема мера, добро е да ја има под контрола соблекувалната ама типов оди во екстреми и ризикува правење кланови (хинт Реал, хинт Челзи) зошто знаеме какви ќе бидат критериумите за нив а какви за другите - видовме и сезонава. И уште полошо, што ќе биде со тие играчи кога ќе го нема него за сезона-две - бродолом.

За вториот пасус појма немаш што збориш. Перишиќ многу квалитетниот и проверен играч, немој не ме радуј. Да седнам, ќе ти набројам 100 крила што се поквалитетни и по проверени од него. Друго што мешаш канали е тоа што Перишиќ не е конкуренција на Лингард и Мата туку на Рашфорд и Марсијал на кои им треба минути и СЛОБОДА да се искажат а не да играат дупли бекови.

Ја пример, ќе бев мирен ако беше 30м затоа што сумата кажува каков статус ќе има во тимот. Само ненормален човек и садист би платил 55м за играч кој што ќе служи две години а е ограничен како размислувањата и слепите верувања на некои овде. И трета глупост, споредбата со Џејмс, тотално различен профил на играчи и никој ама баш никој не го обврзува да избира меѓу овие два играча, и секако ако морам би го бирал Џејмс зошто е повеќе потребен од лево крило.
И убаво викаш, не се прај нострадамус - е тоа го погоди. (y)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Знае Жозе што прави.
* Незнае.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.568
Поени од реакции
8.178
.За вториот пасус појма немаш што збориш. Перишиќ многу квалитетниот и проверен играч, немој не ме радуј. Да седнам, ќе ти набројам 100 крила што се поквалитетни и по проверени од него. Друго што мешаш канали е тоа што Перишиќ не е конкуренција на Лингард и Мата туку на Рашфорд и Марсијал на кои им треба минути и СЛОБОДА да се искажат а не да играат дупли бекови.

Ја пример, ќе бев мирен ако беше 30м затоа што сумата кажува каков статус ќе има во тимот. Само ненормален човек и садист би платил 55м за играч кој што ќе служи две години а е ограничен како размислувањата и слепите верувања на некои овде. И трета глупост, споредбата со Џејмс, тотално различен профил на играчи и никој ама баш никој не го обврзува да избира меѓу овие два играча, и секако ако морам би го бирал Џејмс зошто е повеќе потребен од лево крило.
И убаво викаш, не се прај нострадамус - е тоа го погоди. (y)
Марсијал ми беше омилен пред година дена ама сезонава се изгуби зошто му раскинала женската, Рашфорд е исто дете кој треба попаметно да се користи и да не се фрла во оган(хинт:Вилшер), башка ни Рашфорд не беше сјаен до Февруари негде што ќе му дојде отприлика грубо кажано 2/3 од сезона.И ти би ризикувал сезона/година(и) кога очигледно клубот нема толку време за трошење и оваа моќ што ја има може лесно да ја загуби.

Друго збориш за слобода, да им се дадеше слобода на Марсијал и Рашфорд ништо чудно да си го ладеа на терен и да се глупираа, а вака коа беа седнувани на клупа си го подзапотуваа газот на тренинг и се бореа за тоа место.Марсијал годинава жива мизерија беше да бидеме искрени, а Рашфорд иако имаше добар пробив лани, не му беше тоа доволно за да ја добие таа слобода.И Роналдо па крваво си ја заработи таа слобода што ја имаше последната сезона две, а не дете што имало добри 2 3 месеци.

Инаку кај пишува дека ќе е конкуренција на Рашфорд и Марсијал а не на десниве?Може ќе има некои други комбинации, не си ти а не сум ни ја тренерот.Си има Мурињо замсила и тактика како ќе го води тимот, ќе си се води по неа, јас и ти може до сабајле да мудруваме.

Ако цената го одредува статусот во тимот ок, што да ти кажам повеќе.А за годините исто сум без коментар, неколку пати кажаа дека Перишич не е класичен балканец со Руни лајфстајл ама ок до 30ка ќе гура.А за споредбата на Хамес не беше компарација за нивните способности туку каков импакт ќе имаат на тимот, за Хамес веројатно е да има некој придонес на почетокот и потоа да се вклопи во сивилото како АДМ што би рекол ти(мислам дека ти го имаш кажано последново), а од друга страна имаш професионалец кој ќе се труди и ќе рмба ко коњ за своето место и тимот, па сега одлучи што е подобро професионалец што ќе се бори или плачипи*ка што не можеше склон на повреди да го надмаши и му земаше место тинејџер.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Било кој играч од типот на Марсијал и Рашфорд ќе биде мизерија под играва што ја форсира Жозе. И Хазард беше мизерија претходната сезона.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Марсијал ми беше омилен пред година дена ама сезонава се изгуби зошто му раскинала женската, Рашфорд е исто дете кој треба попаметно да се користи и да не се фрла во оган(хинт:Вилшер), башка ни Рашфорд не беше сјаен до Февруари негде што ќе му дојде отприлика грубо кажано 2/3 од сезона.И ти би ризикувал сезона/година(и) кога очигледно клубот нема толку време за трошење и оваа моќ што ја има може лесно да ја загуби.

Друго збориш за слобода, да им се дадеше слобода на Марсијал и Рашфорд ништо чудно да си го ладеа на терен и да се глупираа, а вака коа беа седнувани на клупа си го подзапотуваа газот на тренинг и се бореа за тоа место.Марсијал годинава жива мизерија беше да бидеме искрени, а Рашфорд иако имаше добар пробив лани, не му беше тоа доволно за да ја добие таа слобода.И Роналдо па крваво си ја заработи таа слобода што ја имаше последната сезона две, а не дете што имало добри 2 3 месеци.

Инаку кај пишува дека ќе е конкуренција на Рашфорд и Марсијал а не на десниве?Може ќе има некои други комбинации, не си ти а не сум ни ја тренерот.Си има Мурињо замсила и тактика како ќе го води тимот, ќе си се води по неа, јас и ти може до сабајле да мудруваме.

Ако цената го одредува статусот во тимот ок, што да ти кажам повеќе.А за годините исто сум без коментар, неколку пати кажаа дека Перишич не е класичен балканец со Руни лајфстајл ама ок до 30ка ќе гура.А за споредбата на Хамес не беше компарација за нивните способности туку каков импакт ќе имаат на тимот, за Хамес веројатно е да има некој придонес на почетокот и потоа да се вклопи во сивилото како АДМ што би рекол ти(мислам дека ти го имаш кажано последново), а од друга страна имаш професионалец кој ќе се труди и ќе рмба ко коњ за своето место и тимот, па сега одлучи што е подобро професионалец што ќе се бори или плачипи*ка што не можеше склон на повреди да го надмаши и му земаше место тинејџер.
Марсијал не треба да игра дупли бек и да покрива во одбрана. Лево може да игра ама не класично крило. Едноставно позиција ала Анри и крај. Иначе за сите што ги спомна измислен е.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.762
Поени од реакции
9.542
Ама чекајте бе 11 ката Јанузај пак ќе ја има?
15ката ја има Јанузај од кога дојде Мурињо.

Да почекаме да се официјализираат некои од трансфериве. Куп шпекулации има сега, да почекаме па да коментираме. Лани освен за Ибра и Погба за кого не поврзуваа цело време, Баји и Мики никој не ги предвиде.

Мислам дека Мурињо не би ризикувал да изгори сезонава, па ќе пазари како што треба летово поготово што конкурентиве ќе се активни исто така.

Kajgana Shop

На врв Bottom