Педроси од Калчомеркато и Корспорт. Овај едно време го викаја во емисијата на Калчомеркато демек анализи тактички пробваше да прај ама слабо шо знам мене некако ми го повторва она шо цел ден денес се пренесва и овие дена за Гирзман. На моменти многу ме потсеќа на Tancredi Palmieri со онај тип на твитој - ЗА 5 МИН УДАРНИ ВЕСТИ ЗА МАНЧЕСТЕР. Пак ќе речам мене мие обид некако интернационално да се пробие и го повторва она шо веќе последните дена кружи и на посериозни порталчиња и од посериозни новинари. Не го следам многу многу оти во врска со Јуве има љуфнато трансфери ама пак и еден два погодено. Не обрнувам мн внимание затоа што е фан на Торино . Ма да лани прв кажа дека председателот на ПСЖ не го дава Матуиди да си оди пособено не во Јуве.
@DeviAngel @Џонтра Волта шпекулант е овој или држи вода тоа што го постира?[DOUBLEPOST=1496185412][/DOUBLEPOST]
@DeviAngel @Џонтра Волта шпекулант е овој или држи вода тоа што го постира?
Друже заглавен си во времето на САФ. За жал не сме второкласен туку третокласен тим за погоре наведените. Ова твоево ми е како навивач на Милан или Интер да се курчи како во времето газеле се пред себе и поради тоа не може да бидат треторазредни тимови а веќе се.Извини молим те , тоа што 3-4 сезони сме малку аут не прави второкласен клуб ?
Значи тука не станува збор да станеме , МУ е троа над некои од овие со хоххооо !
Идејата дека Перишич не е за голем клуб , не држи баш вода али нек ти буде . Сите се палите на ѕвезди и ѕвездички , како да сте маркетинг агенти на МУ , не навивачи . Треба некој да игра и да ора по теренот не само да си го шета . Еден тим е како оркестар , најдобра изведба има тој кој има избалансиран состав . Тим составен само од ѕвезди е добар само во најава , ништо повеќе !
Перо е супер , ќе се срамите што сте пишувале така за него .
сити шо напрај со Бернардо Силва ?Дечки званично трансфер маркетот/периодот започнува на 1 Јули, или се лажам? И дали смеат да се објавуваат званично новите играчи сликани у нов дрес итн итн пред 1 Јули?
Смеат , само не смее да се регистрираат во екипата пред 1 јули, затоа официјалната дата е 1 јули.Дечки званично трансфер маркетот/периодот започнува на 1 Јули, или се лажам? И дали смеат да се објавуваат званично новите играчи сликани у нов дрес итн итн пред 1 Јули?
Нели требаше утре да се решава за ова?Трансфер банот на атлетико не е укинат, да се надеваме дека ова нема да влијае на желбата на гризман да дојде.
http://www.marca.com/futbol/atletico/2017/05/31/592ec87c468aeb9f7e8b45dc.html
- According to close friends of Antoine Griezmann, the player wants to join #mufc [andy mitten]
според изјавата и Роналдо ке остануваше кај нас, па излезе кур се тресе у ладна вода (сори Фрос)http://www.marca.com/futbol/atletico/2017/05/31/592ec87c468aeb9f7e8b45dc.html
Antoine Griezmann spoke again about his future in the concentration of the French team. "I'm good at my club, my agents are talking to Atletico, so we'll see what happens," he said. "My future will be decided this summer."
"But as I said I'm happy here (at the Atleti), I've talked to my coach, Koke and Godin, it's in the hands of the club president.
Според изјавава што ја дал повеќе ми личи дека сака поголема плата.