Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.718
Поени од реакции
17.624

@DeviAngel @Џонтра Волта шпекулант е овој или држи вода тоа што го постира?[DOUBLEPOST=1496185412][/DOUBLEPOST]
@DeviAngel @Џонтра Волта шпекулант е овој или држи вода тоа што го постира?
Педроси од Калчомеркато и Корспорт. Овај едно време го викаја во емисијата на Калчомеркато демек анализи тактички пробваше да прај ама слабо :D шо знам мене некако ми го повторва она шо цел ден денес се пренесва и овие дена за Гирзман. На моменти многу ме потсеќа на Tancredi Palmieri со онај тип на твитој - ЗА 5 МИН УДАРНИ ВЕСТИ ЗА МАНЧЕСТЕР. Пак ќе речам мене мие обид некако интернационално да се пробие и го повторва она шо веќе последните дена кружи и на посериозни порталчиња и од посериозни новинари. Не го следам многу многу оти во врска со Јуве има љуфнато трансфери ама пак и еден два погодено. Не обрнувам мн внимание затоа што е фан на Торино :). Ма да лани прв кажа дека председателот на ПСЖ не го дава Матуиди да си оди пособено не во Јуве.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Извини молим те , тоа што 3-4 сезони сме малку аут не прави второкласен клуб ?
Значи тука не станува збор да станеме , МУ е троа над некои од овие со хоххооо !
Идејата дека Перишич не е за голем клуб , не држи баш вода али нек ти буде . Сите се палите на ѕвезди и ѕвездички , како да сте маркетинг агенти на МУ , не навивачи . Треба некој да игра и да ора по теренот не само да си го шета . Еден тим е како оркестар , најдобра изведба има тој кој има избалансиран состав . Тим составен само од ѕвезди е добар само во најава , ништо повеќе !
Перо е супер , ќе се срамите што сте пишувале така за него .
Друже заглавен си во времето на САФ. За жал не сме второкласен туку третокласен тим за погоре наведените. Ова твоево ми е како навивач на Милан или Интер да се курчи како во времето газеле се пред себе и поради тоа не може да бидат треторазредни тимови а веќе се.
Околу Перишиќ комплетно од контекст ми ја вадиш мислата а касно е да ти преобјаснувам. Само мала паралела дека никој на Валдес не му дал хек трик така што тоа не го прави голман со тантели. Тоа е факт дека секој просек може да има блескава кариера али треба многу животна среќа. И Фелаини по некоја случајност да се погодел тој период во Барса ќе имаше многу трофеи зад себе што не е репер за бог на својата позиција.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Дечки званично трансфер маркетот/периодот започнува на 1 Јули, или се лажам? И дали смеат да се објавуваат званично новите играчи сликани у нов дрес итн итн пред 1 Јули?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.849
Поени од реакции
5.676
Дечки званично трансфер маркетот/периодот започнува на 1 Јули, или се лажам? И дали смеат да се објавуваат званично новите играчи сликани у нов дрес итн итн пред 1 Јули?
сити шо напрај со Бернардо Силва ? :icon_lol:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.535
Поени од реакции
8.096
Трансфер банот на атлетико не е укинат, да се надеваме дека ова нема да влијае на желбата на гризман да дојде.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Смеат , само не смее да се регистрираат во екипата пред 1 јули, затоа официјалната дата е 1 јули.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Има ли некоја новост околу заминување на играчи? Само за носење нови праиме муабет #хее

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.535
Поени од реакции
8.096
  • According to close friends of Antoine Griezmann, the player wants to join #mufc [andy mitten]

Z

zmej gorjanin

Гостин
  • According to close friends of Antoine Griezmann, the player wants to join #mufc [andy mitten]
http://www.marca.com/futbol/atletico/2017/05/31/592ec87c468aeb9f7e8b45dc.html

Antoine Griezmann spoke again about his future in the concentration of the French team. "I'm good at my club, my agents are talking to Atletico, so we'll see what happens," he said. "My future will be decided this summer."

"But as I said I'm happy here (at the Atleti), I've talked to my coach, Koke and Godin, it's in the hands of the club president.

Според изјавава што ја дал повеќе ми личи дека сака поголема плата.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.600
Поени од реакции
11.622
http://www.marca.com/futbol/atletico/2017/05/31/592ec87c468aeb9f7e8b45dc.html

Antoine Griezmann spoke again about his future in the concentration of the French team. "I'm good at my club, my agents are talking to Atletico, so we'll see what happens," he said. "My future will be decided this summer."

"But as I said I'm happy here (at the Atleti), I've talked to my coach, Koke and Godin, it's in the hands of the club president.

Според изјавава што ја дал повеќе ми личи дека сака поголема плата.
според изјавата и Роналдо ке остануваше кај нас, па излезе кур се тресе у ладна вода (сори Фрос)
значи Гризман е договорен и типот повеќе од очигледно си флертуваше да кажам
ама ајде мора да има натегање и медиумска помпа додека не биде официјално

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom