Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.874
- Поени од реакции
- 21.782
Нема врска.
Нека го извади или Рашфорд или Ибрахимовиќ, нека добие Марсијал барем 20 минути....Nez zaso go cuva Ibra uste vo igra, neka go stavi Marsijal mesto nego, a moze I Fela mesto Mata.
Ја мислам и тоа не знаеш... Иначе немаше олкава фиксација да имаш.Мислам дека и самиот знаеш досега што мислам за твоите мислења.![]()
Па ти многу јак си бил и со математиката. Изненадуваш!3 пати ме тагнал дур сум бил офлајн, збори за фиксација![]()
Се надевам никаде.Туку, каде ке го продаваме Марсијал?
Не ми се свиѓа ова со Марсијал, воопшто. Јанг добива минутажа, а до вчера беше на излезни врата.Се надевам никаде.
3-0 плус извори блиски на влада, другото горе доле преовеличувањеЌе видите денес што значи да се биде Јунајтед, тепаме 3-0 со тотална доминација .... ова од извори блиски на влада !!!!
Незборвам за игра и шанси. Имаше агресивност и оштрина во дуелите, им се познаваше и во фаците чим ги даваа во кадар, Баји во аутот таму, Мата агресивно врз Варди (WTF?!), голманот исто...Кој жар бе брат?
Ептен слаби, безидејно вртење околу 16тник. Одбраната на Лестер е бетер од нашиот напад иначе кур ќе водевме 0-2.
Ова со Марсијал е исто што го правеше со Мики се сеќаваш.... додека не биде на ниво какво што посакува Мурињо затоа што знае дека има капацитет, веројатно и нема да добие минутажа!Не ми се свиѓа ова со Марсијал, воопшто. Јанг добива минутажа, а до вчера беше на излезни врата.