Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Искрено не верувам Гризман да го донесеме наредно лето со оглед на трансфер банот кој Атлетико го добија.
Аљи затоа има откупна клаузула од 85М фунти, че го прајме втор најскап трансфер у свијет. Таман со Погба ќе си правит Инстаграм парти... :D

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Абе сите Французи че ги собираме исто како на времето Арсенал шо праеше. :D

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Може тоа (y) али тие од кога ја зедоа таа титула не можат да се соземат, само тоа да не не префати нас.

богами Матуиди место Фелаини би било супер опција...:D
Секој е подобар од Фелаини во моментов на негова позиција. :D

Член од
6 ноември 2013
Мислења
215
Поени од реакции
50
Aman be luge bev na odmor se vrativ gleam se ponasate ko da e sezonava zagubena a prvite tri kola koga tepavme ce bevme sampioni sega odma zboruvate kako se da e izgubeno.Realno so City izigravme prvite 30 minuti slabo posle zapnavme i sudiata ne unisti i nemavme zar toa e.City i lani i ova leto kolku se zasili ehee Sterling,De Bryne,Otamendi,Sane,Jesus,Gundogan,Stones a realno poslednive dve sezoni nikoj od podobrite igraci ne im zamina.Da ne zborime deka tuka im e cel kostur ostanat Silva Aguero Fernandinjo..So Watford realno ne izigravme naj naj ama lesno mozese i da tepame.Povtorno nemavme sreca vo prvo Pogba precka Ibra imase top sansa nisto.Vo vtoro daleku podobra igra zasluzeno izednacivme e sea zamislete Ibra da pogodese koga Gomes mu odbrani pred da primime gol.Plus i za prviot gol kumuvase pak sudiata daj da bideme realni da ne sakame preku leb pogaca sepak ova e prva sezona na Murinjo normalno deka on ce rece ce atakuvame na titula ama kolku e toa realno i izvodlivo zaradi proslite tri sezoni ce vidime.Ne e ova menager kako na kompijuter pa kupi igraci i odma titula mora da ostaneme pozitivni.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
@PSYDER не е проблем резултатите, колку што е лоша играта и некако недоволното залагање на некои играчи. Еве и првите 3 кола кои победивме, немавме некоја сјајна игра, да речиш којзнае колку шанси создадовме. Мене не ми е јасно како може играчите во тим како Манчестер да имаат најмалку истрчани километри од цела ПЛ? Засрамувачки податок е тоа.

Еве да бидеме реални и со Сити и со Ватфорд имаше судиски одлуки против нас, недосуден пенал и фаулот врз Марсиал. Со Фејнорд изигравме мизерен дуел, една шанса дали направивме во цела утакмица. Со Ватфорд освен голот, имавме една шанса на Ибра и ударот на Погба од далечина во пречката. И самиот изглед на екипата после голот за 2-1 беше страшен. Јунајтед од времето на САФ после онаков резултат ќе нападнеше со сите сили, ќе створеше еден куп шанси. Овие некни се распаднаја на терен.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.054
Mногу работа има во тимот.

Не знам зашто Мурињо се жали дека Ван Гал ги упропастил играчите со неговата филошофи, а има 4 нови играчи во поставата кои немаат никаква врска со Ван Гал, а стави ги тука и Рашфорд и Де Геа.

Уште фали вечер да се изругаат против тим чие рекордно засилување е 1 неделна плата на Мата.

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Mногу работа има во тимот.

Не знам зашто Мурињо се жали дека Ван Гал ги упропастил играчите со неговата филошофи, а има 4 нови играчи во поставата кои немаат никаква врска со Ван Гал, а стави ги тука и Рашфорд и Де Геа.

Уште фали вечер да се изругаат против тим чие рекордно засилување е 1 неделна плата на Мата.
Вечер треба да ги прегазат Нортхамптон а иначе дали би било подобро Мурињо да смени формација 4-3-3?

A

apidrone

Гостин
Абе и Ватфорд требаше да ги прегазат али се деси обратното. Нека победат, не е битно како.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.941
Поени од реакции
4.457
Не ми е доволна само победа. Единствено ќе ме задоволи брза и течна игра, со голем број на шанси за гол и секако најмалку 3-4 голови. Не ми се допаѓа тоа само нека победат, сакам повеќе од нив, тоа е тој Јунајтед што го знам и паметам, напаѓачки и страшен.

A

apidrone

Гостин
Џабе ќе му се истураат на Нортхемптон ако не можат Лестер у сабота да го тепаат.[DOUBLEPOST=1474479949][/DOUBLEPOST]

Последно уредено од модератор:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако навистина постои Господ, вечер Руни ќе ги даде тие три гола што фалат и ќе биде редно да одмориме од него некоја недела.

Kajgana Shop

На врв Bottom