Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Андерсон е Кока Кола за Карик моментално за Челзи сакам нешто у овај стил да излеземе:
----------------De Gea--------------
Smaling-----Jones------Ferdinand------Evra-------
LAV----------Andeson----Flecher-------A.Young----
-------------Roooney--------------Chicharito----------

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Слабо средината слабо :) Керик и Флечер ептен слаби

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Дај кажете ме интересира Керик дали добро изигра? Како избрани Линдегаард? Само шо си дојдов од плоштад (ПРИЛЕП) под големо дејство на возбуда сум!!!!!

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Дај кажете ме интересира Керик дали добро изигра? Како избрани Линдегаард? Само шо си дојдов од плоштад (ПРИЛЕП) под големо дејство на возбуда сум!!!!!
Керик ептен беше слаб според мене. Андерсон и Клеверли го јадат со се копачки. Линдегаард беше ѕвер. Фати неколку тешки топки и сигурно ке има голема битка помеѓу Де Геа и тој :) До душа ова е за второ полувреме. Првото со сецкање го гледав така да можно е нешто да сум пропуштил. Ако грешам за овие горе слободно некој нека ме корегира :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Честито поен :).. Уживајте, групата ја поминуваме сигурно.. :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Нани и Јанг мора да стартуваат против Челзи, Андерсон со Флечер најверојатно ќе биде во средината. И Руни мора во нападот со Чичарито, се виде денес кога игра сам во ваква 4-3-3 формација не му оди.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Ај ако може еден целосен хајлајтс од одбраните на линдергад па до постигнатите голови! Не бев во можност да ја гледам утакмицава!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
добро и не е толку лошо нерешено али сеа до крај сите утакмици во група очекувам победа:)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.741
Поени од реакции
11.626
Каде се наоѓа тој кафичот кај што гледате? Најверојатно ќе дојдам во недела.

В

Вори

Гостин
Ќе се собирате во Недела за утакмицава против нас?Идам во Скопје тој ден,па не би било лошо да запознаам некои фацки со кои сакам да сврзам муабет.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Искрено да ви кажам, од 20:00 часот па натака, заборавив дека игра Манчестер :D Дури во 2 и нешто часот разбрав што сме направиле, а пак дури сега гледам дека Гигси им го збрцал со перфектен удар :D

Нема да ми замерете, нели, бидејќи верувам дека 80% тука од форумот го имале мојот случај :icon_lol:

За Македонија се е оправдано :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.919
Поени од реакции
11.715
Се покажа дека ланскиот состав врска нема од животот и не може ни со една бенфика да се носи. Така да златни нови дечки растурајте, старциве нека дремат :icon_mrgr:
Али браво за голот на старото, браво!
Гарант го посветил на Македонија!
GLORY!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom