Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.866
- Поени од реакции
- 21.759
ај ако може головите пошто немав време да гледам
Кога го гледам како игра мислам дека да сум со него во тимот и јас ќе можам да истрчам 90 минути без прекин и ќе играм со самодоверба песто.Истото го викам.
Колку само бев скептик кога дојде, немав ни чуено за него, се бунев божем од џеб ги давам парите.
Како ја води топката да ти е мерак да го гледаш. Кога и остатокот околу него игра солидно одма се гледа разлика.
Утакмицава денес една од најдобрите сезонава.
Ова е тоа. Братов игра поладнокрвно и од далеку поискусни негови соиграчи и тоа ме бендисува. Нормално е да направи некој кикс но нека продолжи така.Џексон царе, ти се восхитувам. Пред тебе има страшна иднина, само да си останеш спуштен до крај. Дур твои врсњаци возат Ролс Ројсови, ти си шибаш со Корсичето.
Секоја чест мали, само напред.
Море нека се среди психички, нек одмори колку му треба, со Бротвик засега сме под конец.Дај боже Шо да нема последици од повредата. Левата страна со него и Марсијал ќе биде коска.
Добар е но рано е да кажеме дека ќе го биде. Мекнер, Блекет, Кин... беа одлични во првите партии за со тек на време да почнат да се губат.Море нека се среди психички, нек одмори колку му треба, со Бротвик засега сме под конец.