- Член од
- 9 октомври 2012
- Мислења
- 2.922
- Поени од реакции
- 1.479
Glej znam sto zboris, ama ne znam koja e povrzanosta so United toa a I kako go poddrzuvas vo toa?Најверојатно несака кариарата да ја заврши на неславен начин, дека не успеал во Манчестер, па затоа сигурно уште има верба дека ќе може да ги преокрене работита. Како што реков нека заврши оваа сезона, па после нека му судат. Ако сметаат дека треба да си оди нека го отпуштат.
ЛВГ и е менаџер кој сака да има целосна контрола врз работите кое се во составот и затоа сака да работи со помалку играчи. Ае лани игравме само во ПЛ и ФА, ама па оваа сезона играме или поточно игравме на 4 фронта. Овие играчи кои се кај нас моментално се малку. Затоа мораше да ја закрпуваме одбраната со Блинд и Јанг. А за тоа што не купил дефанзивец најверојатно не е имало некој кој ќе му одговара на ЛВГ, а да не е скап.
Такви се работите за жал или не. И управата несака да го отпушти затоа што има голема доверба во него, а и можеби чекаат лето. Ќе видеме што ќе биде.
Sto ako ne uspee vo taa negova namera sto ti vikas deka mu bila? Toa znaci pak bez LS igracite podobri ke nejkat da doagjaat a moze da se soocime I so zaminuvanja na podobrite, gubenja na finansii I sl... A seto toa za karierata na LVG da ne zavrsi so otkaz... Mislam deka se neseriozni krajno, si igraat so eden kup fanovi, legendi I toni istorija koja nekoj drug ja sozdaval... Lesno e da si Woodward koga nekoj sozdal se a toj da si prepise deka donel pari vo klubot a da ne bile tie I nego ke go nemalo..