Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чекајте другари малце за Гигс.

Прашање сакате ли тој да преземе после ЛВГ и да не знаеме што не чека, т.н. мачка во вреќа или прво да го видиме во друг тим како се снаоѓа па да дојде тука? Имајте во предвид дека и репутацијата на Гигс ќе биде ставена на маса и потенцијален неуспех ќе боли двојно повеќе отколку Мојс.

Не брзајте со коментарите, кажете си кој што како, да нема бекпедалинг после.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Инаку мисиров кога знаеше дека Швајни ќе јаде казна ради лактањето со ВХ, зошто не го остави до крај со керик у комбинација и средината ќе беше тип топ и ќе имавме поголема контрола на натпреварот...

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479

Прашање сакате ли тој да преземе после ЛВГ и да не знаеме што не чека, т.н. мачка во вреќа или прво да го видиме во друг тим како се снаоѓа па да дојде тука? Имајте во предвид дека и репутацијата на Гигс ќе биде ставена на маса и потенцијален неуспех ќе боли двојно повеќе отколку Мојс.

Да бидам искрен и мене ми е сумљиво уште сега ако го стават Гигс тренер...

Околу оваа тема имам мислење дека нареден тренер и не треба да биде Гвардиола или Анчелоти, едно е тие лиги Шпанија или Италија, Германија, друго е Англија, мислам дека овде треба некој Англичанец ама со добра пресметка кој... кој, кој, и доаѓам до мислење дека интелигентен тренер англичаните и општо Велика Британија моментално нема, си мислам на Мулестен, или оној ќелавиот у комбинација со Кеирош би имале успех, тие беа дел од една светла ера...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597

Според мене, не сме во ситуација да се вежбаме со наши, млади, недокажани и новопечени тренери.

Се повторувам пак, ама нашиве мора да разгледуваат опции, што е слободно, кој сака да дојде. Доколку планираат да му продолжат договор на идиотот, тогаш пиши пропало.

Идеална ситуација: Им крадеме одличен тренер на Сити (Пеп), Гигси си ја пробува среќата во Свонси, ЛвГ пеца риба во Португалија, отсечен од надворешниот свет, без грам желба да се врати на фудбалот.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да бидам искрен и мене ми е сумљиво уште сега ако го стават Гигс тренер...

Околу оваа тема имам мислење дека нареден тренер и не треба да биде Гвардиола или Анчелоти, едно е тие лиги Шпанија или Италија, Германија, друго е Англија, мислам дека овде треба некој Англичанец ама со добра пресметка кој... кој, кој, и доаѓам до мислење дека интелигентен тренер англичаните и општо Велика Британија моментално нема, си мислам на Мулестен, или оној ќелавиот у комбинација со Кеирош би имале успех, тие беа дел од една светла ера...
Имаш одлични асистенти но само асистенти. Не мора да значи дека ако бил јак асистент после ќе биде јак менаџер. Квеирож е може најдобриот асистент во светот но ништо повеќе од тоа. Истото го мислам и за Муленстин. Проба во Анжи, се покака (ајде ќе кажеш го избркаа, тогаш хаосот настана), проба во Фулам, истото го снајде. Да го биваше, ќе најдеше досега работа како менаџер, еден тон клубови има :toe:

Според мене, не сме во ситуација да се вежбаме со наши, млади, недокажани и новопечени тренери.

Се повторувам пак, ама нашиве мора да разгледуваат опции, што е слободно, кој сака да дојде. Доколку планираат да му продолжат договор на идиотот, тогаш пиши пропало.

Идеална ситуација: Им крадеме одличен тренер на Сити (Пеп), Гигси си ја пробува среќата во Свонси, ЛвГ пеца риба во Португалија, отсечен од надворешниот свет, без грам желба да се врати на фудбалот.
Е, истово и јас го мислам. Не мора Пеп да биде, ене Анчелоти е слободен и рекол дека не му е проблем да почека. Го пишав мојов пост затоа што видов еден куп постови испишани вечерва со нијанса на жалење зошто Гигс би отишол да пече занат во Свонси. Најискрено сеедно ми е дали ќе прифати или не. Посекако не смееме уште еднаш да се коцкаме со недокажан менаџер.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.975
Поени од реакции
67.770
1. Анчелоти, само затоа што е миленик на 4-3-3 формација
2. Гвардиола, пошто нема да видиме бел ден ако отиде во Сити

Клубот веќе 3 години тапка во место, и не е време да се пробува со Гигс или Гери. На проверена опција, строго.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Сo сиoт респект кoн Гигс и Гери мислaм декa се дoдекa не се кoнсoлидирa тимoв и не гo пoмине oвoј периoд нa трaнзицијa Гигси и Гери уште пoвеќе би испaднaле жртвени јaгнињa.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Possible opponents: Sevilla, Valencia, Galatasaray, Shakhtar Donetsk, Saint-Etienne, Fenerbahce, FC Sion, Borussia Dortmund, FC Midtjylland, Villarreal, Marseille, Anderlecht, Sparta Prague, Sporting Lisbon, Fiorentina, Augsburg.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
А мене кај Анчелоти не ми се свиѓа тоа што е така по стар веќе нз. колку години е, нема да трае долго кај нас...
Гвардиола од друга страна е млад, ама не му држи газот на едно место ќе станеме калакурница...

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
само да не ни падне некој од клетиве турци :pos:
или Дортмунд да не исплеска поштено или Валенсија да го видиме Гери на Олд Трафорд :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А мене кај Анчелоти не ми се свиѓа тоа што е така по стар веќе нз. колку години е, нема да трае долго кај нас...
Гвардиола од друга страна е млад, ама не му држи газот на едно место ќе станеме калакурница...
Сериозно мислиш во денешно време ќе ти остане некој менаџер на клуб повеќе од 5 год? :lolzz:

Kajgana Shop

На врв Bottom