Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

E

Epsilon

Гостин
Мата би требало да ја има улогата на Силва или Озил, ама далеку е од нив, ептен топло/ладно игра, прави асистенција, па неколку почетнички грешки, ко подавањата вчера до Варела што му беа у аут.
Во ваков ростер ок е да игра, ама со класа десно крило што очајно ни треба, може да пододмори на клупа.
Тоа со Варела не би требало да е почетничка грешка, туку излетувања на бекот, во празно ко коњ што не гледа ни лево ни десно, а шиба само право. :)

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Да видиме сега што ќе прави УЕФА со Волфсбург и со ПСВ, во нокаут фаза, со изгубени милиони гледачи....

E

Epsilon

Гостин
Да видиме сега што ќе прави УЕФА со Волфсбург и со ПСВ, во нокаут фаза, со изгубени милиони гледачи....
Е ај да ги вратиме и Милан на ничие место. :)

Ова се знаци на очај, немој, немој машко.. :D

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
И револтиран сум да ти кажам!!
Абе ај како ја искомбинираа таа со голот поништен испаднаа прави, ама ова нема смисла веќе, не можам да верувам колку се против Англиските екипи последните години, нашите ги ставаат на пониско ниво и се ригорозни по секоја основа, а другите во пол позиција...[DOUBLEPOST=1449761285][/DOUBLEPOST]Тука би ја ставил и случката со Шо, кога играчот на ПСВ не доби црвен, тоа се за некој ситни работи, ама многу влијателни, менуваат тек на натпревар...

И овој клемпавиот Ван Гал, тогаш не се бунеше кога се случуваа овие работи, на крајот се жалел КЛАПЧО... Секоја работа што ја прави му е во погрешно време и погрешно место..

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.976
Поени од реакции
67.773
И за Швајни ја потврдија казната. 3 меча без него. Ги пропушта Бурнмаут, Нориџ и Стоук.

Последно уредено:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.742
Поени од реакции
11.626
Ние нема да можеме да склопиме тим за сабота, не па да се надеваме на нешто повеќе...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Јас стваено незнам што се замарате сеуште,кога од небото се гледаше оти со филозофијата на Ван Гал не правиме ништо,одмарајте и не се замарајте барем уште една сезона...Знам оти еннервоза али тоа е..

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Кој е за дрес нека купува сезонава, оти наредниот ќе биде малку необичен :anco:

Инаку Адидас тимовите секогаш играат со новиот дрес на последната ПЛ утакмица во сезоната...така да ќе го нема веќе тоа досадно дури-во-август претставување на Најки.

И така, тимот тоне ја со глупости се занимавам :icon_lol:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Roy Keane : "They have a lot of good players, there is no getting away from that, but they are not good enough for Manchester United. You look at the recruitment and they have thrown decent money at it, but they have no special players at the moment. You always associated United with one or two special players who can produce.
"They seem to be lacking a few characters, a few leaders. You look at the goals they conceded (against Wolfsburg) and it’s not good enough. The manager is getting a lot of criticism and a lot of the players are hiding behind that.
"People talking about the tactics and the systems. Forget about tactics and systems when you look at the goals they conceded. That was just about players not doing their jobs. It was a disaster for them last night when you consider the goals they gave away. It’s about passion, desire, you are a Manchester United player. At United, you need certain characters and they are lacking characters more than anything else."

Kajgana Shop

На врв Bottom