G
Gray Foxx
Гостин
Некој ако скрека за Руни шо не е казнет нека разгледа кога го казнија него и Сколс со три натпревари неиграње за добиени црвени картони против Порто на ПРИЈАТЕЛСКА УТАКМИЦА!!!
Kонечно одлука во корист на Јунајтед :pop:Некој ако скрека за Руни шо не е казнет нека разгледа кога го казнија него и Сколс со три натпревари неиграње за добиени црвени картони против Порто на ПРИЈАТЕЛСКА УТАКМИЦА!!!
Ај фала, и вие исто )Ај со среќа вечер, па да изгубите. )
И да изгубиме треба да го тепате вие Тотенхем, па пре би ви рекла со среќа со нив кога ќе играте А и јебига вас според сите навивачки фазони би ви требало помило да ви биде да нема титула во Лондон, нели, вие сте the pride of London и никој другАј со среќа вечер, па да изгубите. )
Нема гајле, 3-0 губи Тотхем од Блекпул .. Иначе за Арсенал навивам во "тркава" ако ти значи нешто тоа. ))И да изгубиме треба да го тепате вие Тотенхем, па пре би ви рекла со среќа со нив кога ќе играте А и јебига вас според сите навивачки фазони би ви требало помило да ви биде да нема титула во Лондон, нели, вие сте the pride of London и никој друг
--- надополнето ---
Whenever tonight the ball will be at Cole`s legs, the MUFC fans will be shouting shooot!!
Губи Тотенхем 3-0 од Блекпул ама кога лани не се откажаа за трката за ЛШ против Сити не би се откажале и годинава А у „тркава“ ако победат Арсенал ќе ви го земат приматот pride of London тогаш, ова испаѓа ко јас за Сити да навивам ама ај твое си е :smir:Нема гајле, 3-0 губи Тотхем од Блекпул .. Иначе за Арсенал навивам во "тркава" ако ти значи нешто тоа. ))
Губи Тотенхем 3-0 од Блекпул ама кога лани не се откажаа за трката за ЛШ против Сити не би се откажале и годинава А у „тркава“ ако победат Арсенал ќе ви го земат приматот pride of London тогаш, ова испаѓа ко јас за Сити да навивам ама ај твое си е :smir:
Не знам како се стекнува, со освојување титули веројатно? Јасно ми е дека не е толку големо ривалството ама сепак клубови од исти град се тоа. Па кога ќе видиш и ривалството меѓу Сити и Јунајтед не беше толку големо додека не дојдоа шеиците и шуто и рогато дозна дека постоел таков клуб, медиумска работаA иначе како се стекнува приматот Прајд оф Лондон ?
ПС. Ривалството меѓу Арсенал и Челзи не е толку големо колку Сити и Јунајтед.
Ауу кое чуство го имам дека Руни матер ќе им ебе денес, чудо еј